Gati për diçka të re?

Gay Albania - Njohje dhe takime dhe chat me djem gej shqiptar

The Albanian gay community dating website

Gay Albania është portali i parë dedikuar komunitetit gay lezbike biseksual dhe transgjinor në Shqipëri. Këtu do të kesh mundësinë të bisedosh me djem të tjerë gej dhe vajza lezbike që jetojnë në Tiranë, Durrës, Fier, Vlorë, Sarandë, Gjirokastër, Shkodër, Pokgradec, Kukës etj. Gjithashtu nëse kërkon të njihesh me djem gej në Kosovë, këtu do të mund të njihesh me djem gej dhe vajza lezbike që ndodhen në Prishtinë, Gjilan, Pejë, Prizren, Gjakovë, Podujevë etj.

Tregime Erotike

Seks me nje te huaj

Kisha pak kohë që isha stabilizuar në atë qytet. Gjithëçka më kishte shkuar mbarë, pasi kisha gjetur një punë, kisha marrë shtëpi me qira dhe

Lexo tregimin »

Ushtari

Ate pasdite dielli shendriste fort. Rruga ishte e mbushur me makina te cilat nguteshin sikur ishin ne nje gare. Ndalova buze trotuarit, duke pritur qe

Lexo tregimin »

Hera ime e pare

Thuhet se hera e pare nuk harret kurre, nuk e di ju por per mua keshtu eshte…Me ante te ketij forumi do te doja te

Lexo tregimin »

Nje Prove E Guximshme

Timi dhe Rimi ishin shokë të ngushtë. Ishin rritur bashkë në një mëhalle, ishin në të njëjtën klasë dhe mësonin bashkë. Timi ishte djalë i

Lexo tregimin »

Alo, Tes…

Me Tesin jemi patriote nga I njejti qytet, por fati e solli te njiheshim ne Gjirokaster.Na bashkuan auditoret e fakultetit te shkencave ku dhe I

Lexo tregimin »

Forcat Speciale

Gimi eshte fqinji im. Ai u kthye para pak ditesh nga Iraku ku kish qene me sherbim me forcat speciale. Ishim rritur bashke, megjithese ai

Lexo tregimin »
Scroll to Top