Të gjithë kanë një herë të parë - Tregim Erotik

Të gjithë kanë një herë të parë, por shumica nuk do që ta kujtojë, pasi mendojnë se po të mos ishte ajo, ato do të ishin ndryshe. Dikujtë i ndodh krejtë rastësisht,të tjerë e përgatisin me kujdes deri sa t’i arrijnë qëllimit. Mua më ndodhi krejtë rastësisht, në daç besojeni në daç jo. Sigurisht, më kish rënë rasti të dëgjoja ndonjë gjë, për marrëdhënje të këtij lloji.

Ndonjëherë përmendej edhe fjala gej, por përgjithësisht njerëzit janë kaq të rezervuar, të mos merren vesh gjëra të tilla, pasi do të kishin probleme me shoqërinë e familjen. Prandaj është një guxim i çmendur që të pohosh një gjë të tillë. Një natë në një program gjerman ishte një film gej. Duke e parë ndjeva se pak nga pak filloi të më ngrihej. Nuk doja një gjë të tillë, por po ta preknja bëhej akoma më dru. S’dija si të bëja, por edhe për filmin isha kurreshtarë, që ta shihja. Kështu që e lash në qejfin e vet.

Atëkohë unë isha në klasën e 12 dhe për vetë kohën, mësimet bëheshin shkel e shko. Kisha disa probleme në matematikë, se kisha mbetur mbrapa. Për këtë i kisha kërkuar ndihmë një fqinjit tim, që banonim në të njejtin pallat. Ai quhej Gerti dhe ishte në vitin e parë në inxhinjeri. Ai ishte shumë i zoti në matematikë dhe unë e adhuroja, jo vetëm si student, por edhe si djalë i sjellshëm e fjalëpak që ishte. Ai jetonte metë jëmën, e cila shkonte për dite tek e bija, që sapo kishte lindur dhe kështu që i duhej ndihma e saj për fëmijën. Gerti përmysej mbi vizatime dhe libra, pasi donte të studionte mirë pavarësisht, se tani nuk mbetej njeri në klasë, pasi një kërcnim dhe çdo gjë rregullohej.

Kur u futa tek ai, e gjeta përmbys mbi vizatimet të cilat duhet t’i dorzonte. Desha të ikja , por ai më thirri, se një pushim i vogël do t’i bënte mirë. Hapa librin dhe i tregova ushtrimin që nuk e kisha zgjidhur. Ai e pa me vëmendje e më tha: “Nuk është i vështirë. Provo ta bësh kështu e ashtu,” e më uli në tryezë për ta provuar, ndërsa vetë shkojë pranë dritares. Upërpoqa pak dhe si për çudi ushtrimi filloi të zgjidhej. E ndjeja veten shumë krenar,që kisha filluar të kuptoja e të ecnja para në matematikë. I gëzuar kthehem nga dritaria për t’i dhënë sihariqin Gertit, por mbeta i shtangur kur pash, se si kish nxjerr falusin e tij dhe po i binte me dorë. Ngriva për një çast dhe nuk dija çfarë të bëja. Më tërhoqi vemendjen vështrimi i tijdiku jashtë, poshtë nesh. U ngrita ngadalë dhe u afrova tek dritaria për të parë se ç’bëhej. Në pallatin përballë një kat më poshtë se ne, në gjysmë errësirën e dhomës, dalloheshin dy djem që po qiheshin. Ngula vështrimin dhe pash Fredin dhe Besnikun, dy djem të lagjes, që po e bënin për pesë pal qejfe. Fredi ishte bjond me sy të kaltër, i bukur si artist filmi, kurse Besniku, ishte një tip harakati, që nuk dihet si e kish futur në dorë. Fredi banonte në shkallën tonë dhe e kishim fqinjë. E ndjeva që në çast mu ngreh edhe mua, por, duke qënë se isha i turpshëm, nuk mund të bëja më shumë se ta prekja nga sipër pantallonave. Ishte atëhere çasti që Gerti ktheu vështrimin dhe u kujtua për pozicionin që ishte. E futi mbrenda, i skuqur dhe i hutuar, dhe nuk po gjente ndonje fjalë që të thonte. Vazhdova të shikoja nga dritaria për t’i dhënë kohë Gertit që të qetsohej. Nga lart, shihja Fredin që ngrite kokën herë pas here, duke mbyllur sytë ndoshta nga lezeti. Ato vazhduan dhepak e duket Besnikut iu derdh, kështu që mbarrojë punë dhe e nxorri.

Fredi u fshi dhe u vesh me shpejtësi. Pas pak e pamë të kalonte rrugën për të ardhur në shtëpi.

-Shko merre, -më thotë Gerti. Unë tanga. Po si t’i them?-Gjej një arsye. Po hezitoja. Nuk më vinte aspak për mbarë të luaja rolin e ndërmjetsit. Fundi Gerti tallet.- Ku u gjetën edhe ata,-turfulloi ai.

-E bëre detyrën ?-më pyeti. Unë i zgjata fletoren. Dora më dridhej pak. Ai u afrua për ta parë. Drithma filluan të më përshkonin trupin. Nuk e kuptoja përse ai djalë ndikonte kaq shumë tek unë.Krahu i tij u mbështet në timin dhe një rrymë elektrike më përshkoi gjithë trupin. Gerti më shikoi. Nuk e di pamjen time, por me siguri do të ishte diçka e Veçantë, pasi ai m’i nguli sytë zhbirues të mbushur plot kurreshtje. – A e di se je djalë i bukur?-më tha dhe pa hezituar, më afroi pranë e më puthi. Buzët filluan të më digjnin. Puthja ishte si një shpërthim elektriciteti kur takohen dy ngarkesa të ndryshme. Isha në dilemë si të veproja. Duhet të pranoja një ofertë të tillë, apo ta refuzoja në çast. por Gerti nuk më la të mendoja gjatë. Erdhi një puthje tjeter dhe së fundi një puthje e pafundëme.

-Hape gojën!-më tha. Gjuha e tij u fut thellë në gojën time dhe të dy gjuhët tona u përzien, duke krijuar një kënaqësi madhe për të dy.

Masa e parë që Gerti mori ishte fikja e dritës. Ndoshta ndonjë kurreshtarë i pallatit përballë, mund të bëhej

padashur spektatorë, sikundër ishim ne pak kohë më parë. Ai u mbështet pas meje. E ndjeja falusin e tij të ngrirë që fërkohej mbi pantallona. Po ashtu ishte dhe imi, por në përmasa më modeste. Ai fillojë të më zbërthente këmishën, të cilën e lash të binte, ndërsa unë i hoqa fanellën e hollë verore. Pastaj i erdhi rradha pantallonave. Kur u zhveshën krejtësisht, për mua nuk ishte ndonjë surprizë. Vetëm se tani, falusi i tij dukej më i madh dhe më i ngrehur. Isha krejtësisht i hutuar. Nuk dija se çfarë do të ndodhte, pavarësisht se e kisha një përfytyrim. Gerti u afrua dhe më pushtoi. Falusët tonë u puthën me njëri tjetrin. Mua më kalonin drithma herë pas here në trup, ndoshta nga emocioni apo nga eksitimi. U shtrimë në krevat, ndërsa putheshim me zjarr. Tani filloi të më dalë turpi dhe ta ndjenja vehten të lirë. Gerti, dukej se kishte mjeshtëri më të madhe. Puthjet e tij kaluan nga qafa tek gjoksi dhe u përqëndruan tek thumbat e siseve. Ai filloi t’i lëpinjë e pastaj t’i kafshojë lehtas. Kënaqësia fillojë të,më pushtojë, duke shtyrë tutje dilemën në se duhet ta bënja apo jo. Fundja ato ishin disa çaste kënaqësie të përbashkët. – E ke bërë ndonjëherë?-pyeti Gerti. – Jo Gerti hapi komodinën e tij dhe nxorri një kuti xhel për flokët. Mbushi dorën mirë dhe fillojë të lyente vrimën time të ngushtë. Muskujt ishin të kontraktuar dhe shtërngohesin edhe më shumë, por Gerti punonte me kujdes. Pasi e leu mirë futi gishtin e vogël, i cili nuk e pati të vështirë të hynte.

-Qetsohu, tha ai.- Lëri muskujt të hapen. Unë po përpiqesha. Ai e hapi nga të gjitha anët dhe kur iu mbush mendja se ishte hapur mjaftueshëm, futi gishtin e mesit. Ky ishte më i madh dhe sencacioni ishte i ndryshëm. Një dhimbje e lehtë më pushtoi, ndërsa gishti i tij sillej nga të gjitha anët për të krijuar hapsirën e nevojëshme.

Sa i ngushtë qenke,- tha ai. Nuk e dija në se kjo ishte një meritë apo mangësi. Pas kësaj i erdhi rradha që të fuste dy gishta bashkë. Tani sikur isha mësuar pak, por përsëri një sencacion i çuditëshëm më pushtoi.

-Të dhëmb?

-Pak.

Ai leu palloshin me xhel dhe, duke më ngritur kembët mbi supet e tij e afrojë kokën tek vrima, pastaj e shtyu përpara. Lubrifikimi e bëri që koka të futej lehtë, por kjo shoqërua me një dhimbje therrëse.

-Ah!.

Gerti ndaloi. Ai e nxorri kokën jashtë. Priti sa të qetsohesha dhe bëri tentativën tjetër. Kësaj herë falusi i tij u fut më thellë. Përsëri priti dhe kur fillova

të qetsohesha e shtyu deri në fund. Qe një sencacion i çuditëshëm. Dhimbja e një anë s’më linte të qetsohesha. Nuk e dija në se e dëshëroja apo jo një qirje të tillë. Pas pak dhimbja filloi të largohet. Muskujt ishin qetsuar dhe shqetësimi ia kish lënë vendin kënaqësisë.

Gerti dukej se kish përvojë në Këtë punë, ndërsa unë isha fillestari. Ai përkulej dhe vijonte të më puthte, duke e futur gjithënjë e më thellë. Herë herë më dukej sikur Gerti do të futej i gjithi brenda. Kur i erdhi ta derdhë ai ofshani ndërkohë që presionin e farës së tij e ndjenja në brendësi. Dukej sikur ishte një ereksion i pafund dhe që vinte valë valë. Pasi mbarojë e nxorri dhe fillojë ta fshijë. Unë u ngrita ulur dhe nuk dija çfarë të bëja. Vrima më digjte pak ende. Gerti më zgjati leckën për t’u pastruar. Po rrinja si i shushatur.

-Ç’farë ke ? –më pyeti ai. –Aha, kërkon kënaqësinë tënde? Kur je larë?

-Mbrëmë.

Ai u ul në gjunjë e për habinë time, hapi gojën dhe e thëthiti falusin tim. Pak nga pak shihja se si ai imi po zhdukej në gojën e tij. Megjithëse i imi ishte modest, përsëri nuk besoja se ai e fuste kaq thellë. Nuk vonoje dhe e ndjeva se po më derdhej.

-Po më vjen, – i them dhe desha ta nxirrja, por ai më tërhoqi nga vetja dhe vazhdojë ta thëthinte edhe me me forcë. Atëhere sperma ime kërceu në grykën e tij. Më dukej vetja fajtor për këtë, por fundja vet deshi.

Kur e nxorra, ai pështyu pak spermë mbi gishta dhe e vuri në buzët e mia.
-Paske spermë të ëmbël – më tha ai.

Unë s’po e shijoja ende spermen time. Më dukej diçka e vështirë për t’u përpirë. Gerti qeshi.

-Hajt se do të mësohesh.

Atëhere më lindi kurreshtja të merrja vesh se si Gerti e kish fituar këtë përvojë. Edhe ai nuk e kishte të lehtë të kujtonte herën e parë, por duke mos dashur të më humbiste ma tregoi.

II

Kur vdiq babai, më mbetën disa libra, shumica të vjetra. Shumë prej tyre i kisha lexuar dhe adhurimi për librat më bente që të kujdesesha për ta. Një ditë pash të shënuar në një dyqan një shenim në vetrine: “ Lidhim libra”. Më lindi ideja të pyesnja sa kushtonte, që të mund të lidhja ato më të rëndësishmit. Pas banakut ishte një djalë rreth të 30-ve. Ai ngriti sytë dhe më pa me sytë e tij shpues. I thash arsyen e ardhjes dhe ai më tha çmimin.

Mu duk pak i kripur për xhepin tim studentor. Ai qeshi e më dha zemër kur më tha, se po të bëheshin disa, mund të bënte një zbritje. Pastaj varej edhe nga vëllimi i tyre. Dërgova së pari një libër të vogël, që nuk do të kushtonte shumë. Libri titullohej ” Pralla të zgjedhura” nga Oskar Wilde.

Ishte një libër me pralla, që më kishin lënë gjithënjë mbresa për Ssprehjet e bukura që përmbanin. Mbas disa orësh libri ishte i lidhur de dukej si i ri. Iish ënë një mbulesë të bukur e me shkëlqim, që e bënte atë me një pamje të veçantë. Më pyeti në se më pëlqente ky libër dhe unë i thash se isht një nga kujtimet më të bukura të fëmirisë time.

-Edhe mua më pëlqen shumë,- më tha ai.

I thash se kisha edhe një libër tjetër nga ai autor” Princin e lumtur” ndërsa ai më përmendi “Portretin e Dorian Greit” që fatkeqsisht ishte në italisht. Nga që nuk kisha mundësi ta lexoja ai ma tregoi me një patos dhe me një ligjëratë, që më bëri të besoj se e kish lexuar disa herë e shumë gjëra i mbante mend përmendësh. Kështu u bëmë miq. Shkoja herë pas here, për të shpënë libra, për të cilat ai ë merrte pak ose aspak.

Një herë gjeta një koleksion me revista të huaja, që kishin ardhur për tu lidhur. I kërkova leje t’i shfletoj, por ai më tha: “Nuk janë për ty, por në se do që t’i shohësh duhet marrësh përsipër rrezikun . Kjo më bëri kurreshtar dhe doja të shihja patjetër se çfarë ishte ky rrezik.

Në revistë kishte fotografi të ndryshme seksi, por që ishin me djem. Po i shikoja me kurreshtje, duke menduar, se cilët ishin ata që kishin patur guximin të dilnin ato poza. Duke i parë ato, ndjeva se kish filluar të më ngrihej. Duke dashur të mos vihej re, futa dorën në xhep dhe fillova të shtërngoja pas kofshës falusin tim rebel. Duke ngritur sytë, pash të zotin i dyqanit që po më vështronte. E ndjeva të skuqesha deri ne rrënjën e flokëve.

“Të thash,- shtoi ai- Nuk janë për ty. Megjithatë e shoh se të ngacmojnë”.

Ksha dëgjuar shumë histori me djem, të reja dhe të vjetra. Disa përmendënin qytete, që në traditë kishin marrëdhënje djemsh. Të tjerë raste nga më të ndryshmet.

Por mua s’më kish rënë anjë rast për ta provuar.

Për të thënë diçka shtova: “Nuk e kuptoj se çfarë ndjejnë?”

“ Pse s’i ke rënë ndonjeherë me dorë ti? –shtoi ai. Unë tunda vetëm kokën pa iu përgjigjur. “Sigurisht kjo është një përvojë, që është më e pasur se rënja me dorë. Pastaj mjafton të mbyllësh sytë dhe kënaqësia është e njëllojtë.

E ndjenja se isha gati për të m’u derdhur.

– Ke qejf ta provosh një herë?- më pyeti ai.

Ngrita sytë në mënyrë pyetse. “Ja, të ma fusish”.

Unë nuk dija si te veproja.

“Shko në depo, pas dyqanit!” Unë u binda pa fjalë.

Pas pak ai erdhi. Duke m’u afruar, mbështeti buzët e tij mbi të mijat. Ndërsa dora e tij rrëshqiti ëmbël mbi falusin tim. E paske goxha, më tha ai. Unë nuk fola. Nuk kishim shumë kohë në dispozicion. Ai uli pantallonat dhe u shtri mbi disa pako letre. Edhe unë u çvesha.

-Lyje mirë me pështymë!- më tha ai, ndërkohë që me gishtin e vet po përpiqej të hapte vrimen e tij. Kur mendoi se u bë gati më tha: “Fute ngadalë!”

Fillova ta shtyja penisin tim. Nxehtësia pushtojë kokën e pastaj, duke u futur edhe gjatësin e tij. “Prit pak “ më tha. Dhe unë prita.

“Vazhdo?” më urdhëroi ai dhe unë fillova ta shtyje përpara. Kisha një ndjenjë të çuditëshme. Më dukej diçka e pabesueshme. Zemra më rrihte fort. Ia kisha futur më shumë se gjysmën mbrenda. Fillova ta tërhiqja pak për të shkuar përpara. Tani s’më pritej. Në të gjithë falusin sikur më çponin miza . E ndjenja se po afrohej derdhja dhe e shtyva me forcë përpara. Ai ofshani pa thenë gjë. Ndjenja koqet e mija të mbështeteshin pas bythës së tij të butë. Futa duart dhe i hapa, për ta shtyrë më tej atë pak që kish mbetur jashtë. Pastaj disa lëkundje dhe ndjeva që sperma u gjuajtë përpara nuk e di ku. Një kënaqësi marramëndëse më kishte pushtuar. Isha mbështetur tërësisht mbi të pa guxuar të bëj ndonjë lëvizje. Kur desha të tërhiqesha, ai më ndalojë.

“Kape pak me dorë këtë timin dhe jepi nja dy pompa”

Ia kapa dhe fillova t’ia fërkoj. Nuk u desh shumë që edhe atij t’i derdhej.

Kur u qetsuam u pastruan dhe u veshëm.

“Si t’u duk?- më pyeti.

Unë buzqesha, duke i tundur kokën në kuptimin shumë mirë. Duke m’u afruar ai më puthi në faqe e më tha: “ Do ta provojmë herë tjetër?”

Unë kisha ende shumë libra të pa rregulluara në bibliotekë. Pastaj në fund të fundit isha kënaqur. 

Ke një tregim?

Dëshiron të ndash me të tjerët experiencën tënde? Nis tregimin tënd erotik dhe do e publikojmë atë në këtë faqe.

Lini një Përgjigje

Scroll to Top