Nje Djale Kureshtar - Tregim Erotik

Me folën shumë mirë për një ekspozite fotografie, që ishte hapur në një sallë të Akademisë së arteve dhe kisha dëshirë ta shihja. Por me sot e me nesër më kishte mbetur pa e parë. Kur mora vesh se të nesërmen do të mbyllej, vendosa që atë pasdite të shkoja për ta parë pa tjetër.
Kur hyra salla ishte bosh. U solla ne fotografitë e ndryshme dhe të them të drejtën nuk ishte se ato më pëlqyen kushedi çfarë. Isha nga fundi і vizitës, kur në sallë hyri një djalë і ri, që dukej të ishte student. Edhe ai nuk po tregonte shumë interes për fotografitë. Ai e filloj nga fundi shikimin, kështu që shumë shpejt u ndeshëm. Mu duk djalë interesant, prandaj doja te gjeja rastin për të biseduar. Dhe rasti e solli që në foto ishte përdorur një element që nuk ishte і besueshëm, prandaj gjeta rastin për ta pyetur se si dukej gjetja fotografike. Ai shtrembëroi kokën në formë dyshimi. Kështu nisëm të bisedojmë dhe shumë shpejt erdhëm në gjykimin se kishim mendime të përbashkëta për fotografitë.
Kur dolën u ndodhëm përpara një kafeje. І propozova të pinim nga një kafe së bashku dhe ai pranoi. Ai ishte student në degën e grafikës prandaj edhe ishte interesuar për fotografitë. Fjala e solli që të mësoja se ishte nga Elbasani. Për shaka і them për qeflinjt e Elbasanit. Fillimisht u duk serioz dhe sikur u prek, por pastaj duke përmendur anekdota dhe thënie qe përmendeshim nëpër popull filloi të qeshte
Kështu p.sh Elbasanasit thonë :Hajde ndonjë nate të hash atë qaf pate; hajde nja dy net që ta hash komplet.
Disa të tjerë thonë se Elbasanasit të ftojnë duke thënë se hajde për darkë se çfarë do të haj gruaja do të hash edhe tina.
Djaloshi po qeshte. Vërtet të jetë kënaqësi marrëdhëniet midis meshkujve.
Por deri sa і bëjnë dikush ndjenë kënaqësi. Disa e bëjnë për kureshtje, disa për të provuar të gjitha llojet kënaqësive. Pastaj propozimet bëhen si me shaka megjithatë ka që e pranojnë.
Djali po më shikonte і stepur se nuk dinte në se ishte një shaka apo një propozim serioz.
E shoh se nuk ke pasur ndonjë rast nëElbasan. Por s’janë më pak rastet këtu. Tani kanë ndryshuar kohët dhe njerëzit preferojnë internetin, që të të pyesin se si të pëlqen dhe po deshe eja…
Po,po,-tha djali. Duken si shumë të rastësishme dhe për një gjë kaq sekrete, të duket sikur del me flamurë… Ndoshta njeriu e ka të vështirë të pohojë, kur ndodhesh përballë një personi sapo e ke njohur. Ke të drejtë në chat flet më lirisht.
Ndenjëm për disa çaste pa folur, pastaj djali u ngrit dhe tha se po bëhej vonë… e pash se ishte një rast і humbur. Paguam kafet dhe e pyeta nga do shkonte. Ai më tregoi rrugën për tek parku і madh dhe unë і thash se po e shoqëroja. Kur arritëm qëndruam. Asnjeri nuk ishte і vendosur. Pastaj unë si më і madh mora guximin ta pyesja në se dëshironte të bënim një shëtitje të vogël, për tu freskuar. Pa një përgjigje të saktë filluam të ecim duke u futur gjithnjë e më shumë drejtë errësirës.
Është ende herët… më tha djali. Por vendi duket mjaft і qetë. Me sa duket shëtitësit preferojnë anën tjetër. Pranë një peme ndaluam. Unë e kapa për dore dhe e afrova nga vetja. Ai u afrua duke vështruar përreth. Pastaj ia mora kokën, dhe u afrova duke ndjerë ajrin e tij të nxehtë. Më dukej sikur ai mbante errë trëndafil, ndoshta nga after shave që kishte përdorur. Ai nxori gjuhën dhe unë ia thitha , duke ngjitur buzët me njëri tjetrin. Ai u shtrith dhe ndjeva karin e tij të mbështetej tek unë. Unë e rrethova me dorë duke e kapur në bythë dhe e ngjesha pas vetes. Ai nuk hezitojë që të fërkonte kapitalin tim. Duke iu afruar tek veshi і pëshpërita,:”E merr në gojë?” ;”se kam provuar”-më tha. Për t’і dhënë guxim ia ula pantallonat dhe u ula në gjunjë. Iu afrova dhe ndjeva aromën dehëse të karit. Nxora gjuhën dhe e preka në majë. Ai pësoi një dridhtim sikur ta kishte zënë korrenti. Pastaj hapa gojën dhe fillova ta përpija, ndërkohë që ai ofshante nga kënaqësia. Kishte një kar të këndshëm por që errësira nuk të lejonte ta vlerësoje. E përpunova për disa minuta deri sa ai më tha se po і vinte. E lash të lirë dhe sperma e tij fluturoi në hapësirë. І dhashë një shami letre të fshiheshe. Pastaj e pyeta në se donte edhe ai?!..ai më tha se nuk e duronte në gojë, se si і vinte…Atëherë e afrova nga vetja, і ktheva bythën dhe e përkëdhela me karin tim vrimën e tij. Ai pa e porositur u përkul dhe u mbështet tek pema. Janë disa gjëra që і dinë të gjithë. Atëherë fillova ta lyeja vrimën me shumë pështymë duke u përpjekur që të hapja vrimën me gisht. U deshën disa përpjekje që ajo të hapej njëfarësoj. Pastaj fillova të tentoja për ta futur. Djali shtrëngohej, megjithëse і thoja se ashtu ishte më keq. Më së fundi koka u fut. Ai lëshoi një ofshame të heshtur , por të gjatë. Pastaj duke e nxjerrë dhe futur disa herë,ai sikur filloi të mësohej. Fundja me që e kishte nisur duhet ta provonte ta hante të tërë. Isha në kulmin e kënaqësisë. Isha і sigurtën ishte një djalë і virgjër dhe kjo më shqetësonte, sepse nuk kam dashur kurrë të prish një djalë, por në fund të fundit dikush do të bëhet shkak që vrima të të hapet, kur ke një dëshirë të tillë. E pallova fort dhe me shumë kënaqësi. edhe ai po reagonte sikur këtë gjë e kishte pritur prej kohe. Kur mbarova dhe u fshimë, e pyeta në se u qetësua.
Jam mirë më tha. Ndoshta herën tjetër do ta bënim në kushte më të mira, megjithëse edhe natyra ka kënaqësinë e vet.
Në qendër u ndamë. Do të takohemi përsëri і them? Besoj. Këmbyem emailet, pasi ishin me të thjeshtë. Kur po shtrëngonim duart і them: Tani je Elbasanas і vërtetë.

Ke një tregim?

Dëshiron të ndash me të tjerët experiencën tënde? Nis tregimin tënd erotik dhe do e publikojmë atë në këtë faqe.

Lini një Përgjigje

Scroll to Top