Miku Im Kejsi - Tregim Erotik

Thashethemet e Xhordanit e bënë klasën më interesante në sytë e mi. Kejsin e kisha në krah dhe sa herë që ktheja kokën e vrojtoja me interes. Ai kishte një profil të këndëshëm. Majën e hundës pak përpjetë, por që i rrinte mirë mbi buzët fine. Ai kishte flokë të zeza të shkurtëra të prera në formë tasi. Pjesën e sipërme e kishte të zverdhur, kurse poshtë të zeza, që i jipnin një pamje të veçantë. Sytë i kishte të shëndritshëm por paksa të trishtuar. Ndodhte që Kejsi kthente kokën nga unë dhe më kapte në flagrance, duke e soditur. Atëhere më qeshte dhe gjithëçka mbyllej me kaq.

Mezi po prisnja rastin e fiskulturës. Pasi kishim luajtur gjatë basketboll shkuam të pastroheshim. Unë u vonova, duke i dhënë rastin të tjerëve të laheshin para meje. Dollapi im i zhveshjes, ishte nga fundi i rreshtit. Kurse Kejsi e kishte përballë meje. Duke e lënë derën e hapur, sikur mbulohesha nga të tjerët, duke krijuar një kënd të fshehtë. Unë shkova pas dollapit dhe hoqa të mbathurat, pikërisht atëhere kur Kejsi ishte i kthyer nga unë. Ai ngadalsoi veprimet e tij të zheshjes duke me parë me vëmendje. Unë i qesha pak, duke lëpirë buzën e poshtëme. Ky ishte një sinjal i fshehtë, i atij që kërkon një mashkull. Kejsi e kapi shenjën e kafshoi buzën e poshtëme. Unë i bëra një shenjë miratimi dhe ai buzëqeshi. Pothuaj salla ishte boshatisur se të gjithë ishin në dush. I bëra me shenjë Kejsit që të afroheshe dhe ai erdhi. E afrova pas vehtes. Kari im i ngrirë u mbështet pas barkut të tij, ndersa buzët tona po shtërngoheshin fort. Qendruam kështu për pak kohë, kur u dëgjuan zërat e shokëve që po ktheheshin. Atëhere u ndamë, u pështollëm me peshqirë e shkuam në sallën e dyshit. Filluam të sapuniseshim dhe po i zgjasnim veprimet që të mbeteshim sa më vonë. Ne ishim pranë njëri tjetrit dhe Kejsi nuk m’i ndante sytë. Së fundi nuk iu durua, por u ul e filloi të ma lëpijë e të ma thithi. Unë i mbaja sytë nga hyrja e më dukej vetja shumë i ekspozuar. Nga që kisha shumë frikë nuk e lash ta zgjaste më shumë. Ai mbeti si i lënë e filloi të dridheshe nga emocioni.

“Mos u mërzit se do të kemi rast më të mirë.”

Por ai kish marrë zjarr e nuk i duhrohej.

Kur u kthyem tek kabinat, aty ishin të fundit që po visheshin. Shkuam përsëri në fundin e rafteve dhe filluam të fshiheshim. Pas pak ishim krejt vetëm. Kejsi nuk po përmbahej. Ai erdhi e filluam të putheshim me zjarr. Kejsi kundërmonte nga era e këndëshme e sapunit dhe nuk dija ku ta puthnja më parë. Ai ma kish kapur me dorë e po ma fërkonte, duke e bërë karin tim më agresiv. Pastaj ma lyu me pështymë dhe pasi u kthye u përkul dhe e vendosi në vrimë. Filloi të shtyhej dhe koka e karit tim u fut me lehtësi, si ta kishte të përgatitur për këtë. U shty akoma më shumë dhe ai po futej gjithënjë e më thellë. Unë theva pak gjunjët, që të kisha një pozicion më komod, e kështu i gjithi iu fut mbrenda. Nga që kisha pozicion të keq u pështeta pas dollapit. Hekuri më ftohu shpindën, por kjo nuk ishte gjë në krahasim me kënaqësinë që ndjenja. Kejsi po lëvizte sa para mbrapa dhe unë po qëndroja i pa lëvizur, pasi ishte ai që po e bënte punën për mua. Unë i kisha vënë duart në të dy ijet dhe e ndihmoja që të lëvizte më lirisht. Më së fundi m’u derdh. Ai e ndjeu goditjen e spermës, prandaj u drejtua pak dhe u mbështët pas meje. Pastaj pa e nxjerr filloi t’i bjeri të tijit me dorë deri sa iu derdh.

Sperma u shpërnda në dysheme, gjë që më friksoi se do të mbeteshin shenja. Por Kejsi nuk u shqetësua.

“ Sa herë ndodh që nxënësit i bijen me dorë dhe askush nuk shqetësohet për këtë pasi është një gjë normale.”

U veshëm dhe dolëm.

Në rrugë ishte ftohët. Kejsi më ftoi në makinën e tij. Ishte një “Honda” e vogël, por që i bënte mjaft punë. Kish punur gjatë verës dhe me parat e mbledhura e kish blerë me një çmim të arsyeshëm. Kur arritëm tek një lokal studentësh ndaluam që të pinim diçka. Lokali ishte i zhurmshëm. Ne qëndruam pak e pastaj Kejsi më propozoi të më shoqëronte deri në shtëpi që të mos merrja autobuz.

Nuk kishim ecur shumë kur Kejsi më pyeti në se dija ta ngisnja makinën. I thash se kisha bërë pak praktikë, por nuk mund të thoja se e dija mirë. Atëhere ai më propozoi që ta provoja.

Largoi sedilen dhe më la vend që të ulesha, pastaj u ul mbi prehrin tim. Menjëherë m’u ngreh, gjë që Kejsi e ndjeu shumë mirë.

“ E ke bërë ndonjë herë duke ecur?”

“ Jo.”

“ Do që ta provosh?”

“ Mos rrëzohemi.”

“ Mos ki frikë.”

Pas pak ai e ksihte mbrenda. Unë mbaja këmbën tek gazi, ndërsa ai drejtonte timonin. I jipnja pak gaz që të ecnim ngadalë, pasi një lëvizje e pamatur mund të na nxirte jashtë rrugës. Zona nga shkonim kishte shumë fushë e pak lëvizje. pasi ecëm një copë rrugë Kejsi e ktheu në një vend të qetë ku mund të qiheshim rehat.

E shtrim pak sedilen. Kejsi u kthye nga unë dhe duke u ulur mi kar e përpiu të gjithin mbrenda. Disa lëvizje dhe unë isha gati për ta derdhur, kur shoh me tmerr se Kejsi kish filluar t’i binte me dorë dhe mendoja se si fara e tij do të më mbulonte gjithë gjoksin.

“ Mos!” i them, “se s’kam ku të pastrohem. “

Ai filloi me qesh.

“ Dua të të shohi Xhordani se sa bukur të shkon fara në fytyrë.”

“ Mos je çmendur?”

“ Pothuajse…”

Ai vazhdonte t’i binte me dorë, ndërsa unë i mbaja duart përpara vehtes që vala e spermes të mos më binte mbi rroba. Pas pak iu derdh. U përpoqa sa munda ta mbaja në dorë, megjithatë disa pika shpëtuan dhe ranë mbi rroba. U pastrova sa munda me një shami letre, ndersa Kejsi po qeshte.

Kur u ndamë, më puthi.

“ Beni, lër diçka edhe për mua, pasi ta bësh me Xhordanin”.

U alarmova nga fjalët e tij.

“ Ç’të bën të besosh se unë e bëj me të?”

“ Nuk e sheh sa ka ndryshuar. Edhe me mësime është më mirë dhe këtë mrrekulli mund ta kesh bërë vetëm ti.”

Po e shikoja me seriozitet, duke menduar për thashethemet që mund të thuheshin në shkollë. Kejsi e kuptoi e shtoi:

“ Mos ki frike, se është një pjesë e reklamës. Ke për të parë se do të shtohen kërkesat.”

Kjo ishte një reklamë e padëshëruar për mua, prandaj iu luta Kejsit, se po të donte që të ishim prap bashkë ta qepte,ndryshe të puthej me Nellën, se s’do ta bëja kurrë më me të.

“ Beni. Tani ke një mik më shumë, e sado të dëshërosh të ndahesh prejmeje unë do të ngjithem më shumë. Por unë nuk jam egoist si Xhordani. Unë lë edhe për të tjerët. Bye-bye.Till next time.”

Ke një tregim?

Dëshiron të ndash me të tjerët experiencën tënde? Nis tregimin tënd erotik dhe do e publikojmë atë në këtë faqe.

Lini një Përgjigje

Scroll to Top