Me Te Vogel Se Ky - Tregim Erotik

Andreas,që kur pa disa filma me gay, iu fiksua në kokë që ta provonte edhe ai. Por ishte frike, se і dukej se e dinin të gjithë dëshirën e tij të fshehtë. Prandaj dëshirën e tij e fshihte sa më thellë aq sa edhe vet dridhej kur e kujtonte. Por njeriut si dihet se si e sjell rasti. Andria se kishte babën dhe jetonte me nënën, gjyshen dhe dajon. Duke qenë ngushtë ekonomikisht, dajo me nënë vendosën të shkonin për të punuar në Greqi, kurse Andrean e lanë me gjyshen që të mbaronte gjimnazin.
Ato kishin një shtëpi të vjetër me oborr, një pjesë e së cilës ishte e mbuluar me kalldrëm. Kurse tjetra ishte dhe. Andria kishte gjetur një rrotë vagoni, kishte rregulluar dhe një hekur për të bëre fizkulturë. Sepse kështu shpresonte se do të krijonte një trup të bukur kulturisti. Dhe kishte durim dhe kalonte një pjesë të kohës së lirë duke u marrë me to. Një ditë і vjen një shok і lagjes, Indriti, që ishte nja dy vjet më і madh se ai dhe e pyet në se mund të ushtroheshe edhe ai. Andria e pranoi pa mbaruar mirë fjalën, jo vetëm që do të kishte një shoqërues dhe s’do mërzitej, por edhe pse ai ishte një djalë і pashëm me trup të bukur që і gudulisnin ndjenjat e Andreas. Gjyshja dilte shpesh se mërzitej, kështu Andrea ndjehej zot në shtëpinë e tij.
Kishin kaluar disa ditë që stërviteshin të dy. E ndjenin se do tu duhej një palestër më e mirë, por nga hiçi edhe ajo і mjaftonte. Një ditë Andrea propozoi që të bënin mundje për të parë se kush ishte më і fortë. Për këtë u futen në dhomën e Andreas. Ajo ishte rregulluar shkel e shko, se duket gjyshes si mjaftonin forcat që të sillej në gjithë shtëpinë. Me që ishte vapë, ato u zhveshën vetën në të mbathura dhe filluan të mundeshin. Nga vapa djersët rrodhën çurkë. Indriti ishte më і fortë dhe e përmbysi Andrean dhe і hipi sipër. Andreas і erdhi këndshëm kur ndjeu që një krah і nxehtë і mbuloi ullukun e të ndenjurave. Ai bëri një tentativë sikur do ta hidhte, po në të vërtetë vetëm u pozicionua më mirë ndaj Indridit. Zemra ju rrihte me forcë. Ato kishin qëndruar të palëvizur, sikur kërkonin të çlodheshin. Andreas і ishte këputur llastiku і brekëve dhe ato ishin përveshur, duke lënë të ekspozuar njërën nga felet. Andria zgjati dorën dhe і uli brekët më shumë. Indriti і liroi pak vend që Andrea ta bënte më me lehtësi. Hiqi dhe ti і tha Andrea, grekrit mundjen e bënin lakuriq. Indriti u zhvesh edhe ai dhe pa ndërruar pozicion ato u mbështetën mbi njëri tjetrin. Andria po lëvizte vithet që të eksitonte Indritin, і cili ishte zhytur në pyetjen se çfarë duhet të bënte. Karin e kishte dru dhe і dukej se Andrea po e nxiste,nuk duroi më gjatë por e fërkoi nja dy herë nga jashtë dhe atij iu derdh. Qëndroi pak mbi Andrean, pastaj u ngrit dhe u vesh me shpejtësi dhe ashtu shuka shuka iku pa thënë asnjë fjalë.
Andrea mbeti. Nuk dinte si të vepronte. Qortonte veten që e provokoi. Tani ai iku і zemëruar për të mos ardhur më. Kështu kaloi ajo ditë torturuese. Të nesërmen as nuk і shkonte mendja për ushtrim. Po mendonte të dilte për të harruar veten, kur dera u hap dhe u fut Indridi. Andrea po shikonte me dëshpërim se çfarë do të bënte shoku. Ai u afrua dhe me kokë ulur і tha:
Andrea,do të mundemi sonte?
Andria nuk po і besonte veshëve,vërtet po і propozonte ta bënin bashkë. Pa vonesë Andrea e futi në shtëpi, u zhveshën shpejt e shpejt dhe u shtrinë në krevat. Të dy ishin pa eksperiencë dhe po hezitonin të vepronin. Indriti foli і pari. Ai і tha se sapo ishte larë, gjë që do të thonte që mund t’ia merrte në gojë. Dhe Andrea nuk hezitoi, por ia mori. Ai e ndjente veten kaq të lumtur se po і realizohesh endra e tij e hershme. Andrea po ia thithte me forcë, kurse Indridi po vdiste nga kënaqësia. Pastaj Andrea і tha t’ia fuste se s’po і durohej. Andrea u kthye në bark duke lënë të lirë vrimën e tij. Indridi nuk e zgjati, por pasi e mbushi karin me pështymë filloi ta fusi…
Secili e ndjeu ndryshe këtë eksperiencë. Andeas iu shkëlye vrima nga kari і bëshëm і Indridit, kurse Indriti po vdiste nga kënaqësia. Po secili u kënaq në mënyrën e tij. Që nga ajo ditë Indriti e tregoi veten se ishte një hamshorë ,se vinte çdo ditë për ti dhënë kënaqësi Andreas, і cili tashmë ishte mësuar me partnerin e tij.
Kur shkolla mbaroi, familja e thirri të shkonte në Greqi, por ai ishte më і kënaqur me shtëpinë këtu. Por ishte Indridi që lëvizi і pari , kështu që edhe Andrea mendoj të ikte, që të shihte se ç’bëhej andej. Problemi і parë ishte që të gjente punë. Por në këtë krizë që është Greqia, ku do ta gjente. Sillej rrugës dhe nuk po gjente askurrgjë. І kujtohej vazhdimisht Indridi, por s’kishte ku ta gjente. Një ditë e ndaloi një djalë në rrugë. Ai po qante dhe Andrea u bë kureshtar dhe e pyeti se çfarë kishte. Ti do të më rrahësh për atë që do të them dhe të tilla si këto. Po përse do të rrah, ti s’më ke bërë gjë. Më së fundi ai і afrohet dhe і thotë: Unë kam qejf që ti të më qish një herë. Andrea mbeti. Desh t’і thonte se edhe ai ishte pasiv, por ai kishte nevojë të bisedonte që të merrte informacion se ç’bëhej andej. Djaloshi e mori dhe e futi në një barake të errët, ku ishte një divan і vjetër duket për tu shtrirë. Ai filloi ta puthte Andrean dhe ti fërkonte karin. Sidoqoftë Andreas iu ngrit, pak me vështirësi, por e shpëtoi nderin e tij prej mashkulli. Djaloshi ishte і ri dhe mjaft і këndshëm, kështu që Andrea ia futi, paksa me vështirësi, por kur і hyri filloj ta qinte shtruar. Djaloshi ishte me eksperience dhe filloi të kërkonte gjithë fare pozicionesh të kamasutras. Andrea po mendonte se po të ishte Indridi do ia plotësonte të gjitha. Kur mbaruan, djaloshi iu ul në preher dhe і tha: shoku, sa keq që jam total pasiv se do ta fusja me kënaqësi, pasi je një pasiv і mirë.Andrea e pyeti se si ia bente dhe ai і tha se kishte gjetur një mënyrë që ti propozonte burrave për të parë në se kishin dëshirë ta qinin. Pastaj і tregoi se aty ishte “rruga e yjve”ku gejt shkonin dhe shkruanin nr celularit me pseudonimin e tyre dhe prisnin në se і telefononte dikush. Andrea priti dhe pas disa ditësh dikush iu përgjigj. Kur Andrea shkoi gjet një burrë rreth të 40, і cili e palloi mirë e mirë. Fillimisht Andrea mendoi se mos і jepte ndonjë lek,por jo, as që u mundua të fuste dorën në xhep.
Pasi pati nja dy rastësi, njëri і tha se përse nuk shkonte në plazhin e nudistëve. Aty ishin djem gay qe silleshin lakuriq për të treguar virtytet e tyre. Kishte edhe turista të huaj të cilat zgjidhnin djem grek për ti qirë dhe sigurisht і paguanin ndonjë gjë. Andrea filloi të shkonte shpesh, për të marrë kënaqësitë që і kishin munguar, por njëherësh і duheshe të silleshe për të gjetur punë se me seks nuk po arrinte gjë, aq më tepër që sezoni turizmit ishte tkurur, sepse kriza kishte vënë dorë edhe aty. Andrea ishte djalë і bukur, brun me kaçurrela dhe çuditej që nuk kishte suksesin e duhur. Gjithëmon і thonte të shtëpisë që të kthehej në Tiranë, se ndoshta do ti ecte me mire, por me sot me nesër një kushëri і gjeti një vend pune tek një furrtar që bënte bukë dhe ëmbëlsira. Afendikoi ishte një burrë і shkurtër e me pak flokë. Duhet të ishte rreth te 50-tave. Ai e pa Andrean dhe і pëlqeu. Kujdes, і tha duhet qe ta ruash vendin e punës , se me ketë krizë që është unë mezi ju mbaj se jam në prag të mbylljes së dyqanit. Sigurisht Andreas nuk і besoheshin gjithë këto ankesa, por nuk ishte puna e tij. Ato e hapnin dyqanin në orën 5.30 dhe Andrea duhet te vinte і pari qe te përgatiste furrën. Kështu ai filloj të vinte çdo ditë. Një mëngjesi ai u vonua dhe kur erdhi gjeti afendikoin që po e priste. Ai і bëri shumë fjalë, e kërcënoi se do ta dëbonte dhe Andrea nuk dinte në se duhej të lutej dhe filloi t’і kërkonte të falur dhe se nuk do ta përsërite më. Zotëria sikur u zbut . Ai ishte і ulur në një karrige dhe e thirri Andrean të ulej në gjunjë përpara tij. Pastaj e nxori karin e tij pa ceremoni dhe і tha Andreas t’ia merrte në gojë. Kari ishte mjaft і madh dhe Andreas sa nuk iu shqye goja duke u përpjekur ta fuste. Ustai e pa dhe e futi në depo. Çvishu!- і tha. Andrea me gjysmë zemre filloi ti ulte. Shpejto!-і tha afendikoi, se mos të vijnë të tjerët. Andrea і uli brekët dhe ustai afendikoi leu dorën me gjalpë dhe ia futi në vrimë. Pastaj leu edhe kokën e përbindshme te karit të tij dhe ia futi. Andrea sa nuk ulëriti , por shtrëngoi dhëmbët dhe heshti me sa mundi. Ustai ia futi thellë dhe filloi ta palloi gjithë kënaqësi. Pallimi vazhdoi gjatë se atij mezi і derdhej. Kur mbaroi і ra një shpullë bythëve dhe і tha se do të vish përsëri pasnesër. Kur erdhën punëtorët, midis tyre ishte dhe një djalë і ri. Ai po e shihte me dyshim, gjë që Andrea e vuri re. Kur gjeti rastin shoku і thote: Të tha të vish pasnesër? Andrea e pa me habi, sikur do të thonte se nga e di ti. Dhe ai ia plotësoi kureshtjen, sepse nesër e kam rradhen unë. Ai që ishte para teje u pushua se nuk ia duronte dot, nga që ishte і ngushtë. Por kjo është një torturë me të cilën duhet të mësohesh pak nga pak. Unë po kërkoj mos të gjejë ndonjë punë tjetër.
Dhe shpreson ta gjesh me këto kohë të turbullta. Ndoshta, por së paku afendikoi ta ketë më të vogël se ky…

Ke një tregim?

Dëshiron të ndash me të tjerët experiencën tënde? Nis tregimin tënd erotik dhe do e publikojmë atë në këtë faqe.

Lini një Përgjigje

Scroll to Top