Lotto Sport - Tregim Erotik

Ariani, ishte ulur në një stol në kombinat, ku kishte shkuar të interesohej për të ndërtua varrin e të ëmës, por nga që nuk e kishe gjetur ustain ishte ulur në stol e po e priste. Ky ishte një burrë zotëri dhe binte në sy për pamjen e tij të hijshme megjithëse і kishte kaluar të pesëdhjetat. Ndërkohë nga agjenci lotosporti doli një djalë і ri , cili ishte përqendruar mbi disa fletushka me numra, і cili erdhi u ul përkrah tij. Ariani po e vështronte me bishtin e syrit dhe e ndjeu që djali ishte shumë nervoz. Dhe kjo nuk vonoi të bëhet e dukshme , kur ai і mblodhi shuk të gjitha skedat dhe і hodhi përtokë.
-Paske humbur hë?…
-Më lë rehat or lalë se s’ta kam qejfin,- dhe ktheu kokën nga ana e folësit. Kur e pa se ishte goxha burrë ndërroi sjellje. –Po ti vetëm fiton dhe nuk humb asnjëherë?
-Jo nuk humb asnjëherë…
-Si kështu?
-Sepse nuk luaj fare lottosport. Djali qeshi hidhur. Ja mua më ka hyre krimbi…Se mos jam vetëm unë. Këtu të gjithë djemtë e shkollës luajnë.
-Po ku і marrin parat, më fal, por і vjedhin?
-Joooo, і fitojnë.
-Bukur edhe kjo. Parat gjenden në rrugë dhe ato vetëm і mbledhin.
-Më fal, por ka edhe mënyra të tjera, por nejse e lemë këtë bisedë…
– Si të duash,- і tha Ariani, pastaj shtoi, me që më the kaq shumë gjëra përse këtë të fundit nuk ma thua?
Djali sikur u mendua dhe ashtu kokulur tha: me seks?
Ariani e kishte dyshuar këtë dhe tani e vërtetoi.
-Po si shkoni aktivë apo pasivë.
-Varet nga personi. Disa і bëjnë të dyja, kurse shumica shkojnë aktive.
-Po ti shkon?
-Unë jam aktiv nga halli.
-Dhe sa pretendon… zakonisht 50…
-Vritkeni shumë…
Po deshën… pastaj varet edhe nga klienti, për disa bëjnë ulje…

-Mund të prezantosh ndonjë shok, por djalë të bukur ama. Dhe jo me 50…
-Pazarin mund ta bësh vet.
Po si mund ta gjej?
-Me celular… Tashti të gjithë janë të armatosur.
-Po ti vjen? Ai ishte ende kokulur.
-Pse jo… Po ndonjë zbritje do të bësh?
-Shohim, dhe u ngrit. Po ku e bën? Ka gardhe plot dhe në errësirë nuk ka njeri.
-Të paguash gjithë ato para për njëcep gardhi.
-Po pate vend ti vi atje. Ai mbi një bisht të lotosportit shkroi numrin dhe ia dha Arianit.Pastaj i dhanë dorën njëri tjetrit dhe u ndanë.
Ngjarja e kishte bërë shumë kureshtar Arianin dhe po mendonte për rastin dhe sa djem mund të ishin në qarkullim që të balanconin bilancin e tyre financiar të lotosportit apo lodrave të tjera të fatit.

Kishin kaluar nja dy javë, kur një pasdite Ariani ishte vetëm në shtëpi dhe duke kontrolluar në tryezën e tij gjeti numrin. Në fillim nuk u kujtua, por pastaj і shkoi mendja se cili nr ishte. Vendosi ta provonte . і ra nr. Dhe po priste po asnjeri nuk і përgjigjej. E provojë pak më vonë dhe për çudi një zë u përgjigj nga ana tjetër e fillit.
-Kush je?
Ariani і shpjegoi kush ishte dhe ai u kujtua.
-Ke kohë të vish?
-Ku?
-Tek stacioni autobusit tek banka.
Ai u mendua pak, bile i la përshtypjen se me dike konsultohej. Kjo e nervozoi dhe ai e mbylli telefonin. Por nuk shkoi shume dhe telefoni tingëlloi.
-Po nisem, – tha zëri nga ana tjetër e fillit. Mire tha Ariani dhe mbylli telefonin. Ai e dinte se edhe po të mos e priste telefoni do të tingëllonte se kishte bëre pakujdesinë të shënonte nr.
Ariani priti dhe pas nja një gjysmë ore po e sheh djaloshin të shoqëruar me një djalë tjetër. Tani nuk mjaftonte një por ishin bërë dy. Ariani vendosi të mos pranonte , por sidoqoftë priti që ti takonte. Kur u afruan і dhanë dorën njëri tjetrit dhe Ariani і propozoje të pinin një kafe. Kjo і nevojitej Arianit që ti sqaronin gjërat.
Në lokak edhe ato u ulën të shqetësuar. Shikonin anash sikur po bënin ndonjë faj. Edhe shoku dukej tip і turpshëm dhe djalë і urtë. Ariani kërkoi sqarime dhe Djali iu përgjigj se ky ishte shoku і tij më і mirë. Kjo ishte hera e parë që po vinin në një takim, kështu që kishin patur frikë të vinin vetëm.
-Unë nuk ha njeri,-shtoi Ariani. Po ju pretendoni të merrni të dy shpërblim të veçantë?
-Jo,- і tha djali, – ne e biseduam dhe menduam të propozojmë 40 për të dy…

Ariani mbeti me me mëdyshje. Nga një anë deshi t’і dëbonte, por nga ana tjetër і pëlqenin se dukeshin djem të mirë e mbi të gjitha Ariani kishte kohë që nuk kishte{pub}Per te lexuar vazhdimin e ketij tregimi duhet te Regjistroheni{/pub} bërë gjë, bile kishte menduar që kishte hequr dorë përfundimisht nga djemtë, por ja që ato u shfaqen pa pritur duke і ngjallë shumë kureshtje e dëshira.

Shkuan në shtëpi. Djemtë qëndruan në mes të dhomës në këmbë dhe po e sodisnin atë.
Ariani i pyeti: A jeni të bindur që keni dëshirë ta bëni dhe të mos më mbetet në ndërgjegje që qesh unë ju nxita. Djali u përgjigj: As mos e ço nëpër mënd, ndryshe nuk vinim. Vërtet e kemi për herë të parë, por edhe ne kemi kureshtjen se si bëhet. Ne na vjen keq për ato që kemi kërkuar, por na është mbledhur një borxh që nuk dimë si do të kalojmë.
Ariani iu afrua atij më të turpshmit, e pështolli dhe e puthi. Ai e ndjeu se si po dridhej nga emocioni. Pastaj djaloshin tjetër. Ai ishte me і provuar, kështu iu duk Arianit. Pastaj і tha që të pastroheshin pak në banjo. Kur u kthyen ato ishin krejtësisht të zhveshur. Vini nga një prezervativë ju tha. Ato thanë se nuk ka gjë, se janë djem të sigurtë etj, por Ariani і bindi që ta vendosnin. Pastaj і shtriu në krevat dhe u fut në mes të tyre. І futi krahët nën kokë dhe filloi t’і puthi. Hape gojën і tha shokut dhe ai e hapi. Filloi ta fuste gjuhën në gojë, dhe ta thithte fort. Pastaj djalit të parë dhe po і puthte dhe lëpinte gjokset sa të njërit , të tjetrit. Pastaj zgjati dorën dhe і fërkoi karët e dy djemëve. Ai і turpshmi e kishte më të madh, kurse ky tjetri e kishte më të trashë. Ariani і bashkoi të dy karët dhe pasi і ra paksa me dorë і futi në gojë njëri pas tjetrit, pasi të dy nuk і merrte dot. Ai nxirte gjuhën dhe e fillonte nga pjesa e boleve e ngrihej lart duke і lëpirë, sa për njërin për tjetrin. Djemve sa nuk po і binte alivan nga kënaqësia. Pastaj njëri prej tyre tha se po і vinte dhe kështu kërkoi ta fusi. Ai e kishte të gjatë por jo shumë të trash. Kur e mbështeti kokën në vrimë më pushtoi një kënaqësi madhe. Gjithë ato vite të shkuara kishin bërë të harrohet ndjenja e kënaqësisë. Djali tregohej shumë і kujdesshëm dhe po e fuste me ngadalë, duke ofsharë nga kënaqësia. Ndërkohë Ariani po ia mbante në gojë tjetrit, duke vazhduar t’a lëpijë. Kështu vazhduan deri sa kënaqësia e madhe e parë, shpërtheu duke e bërë djalin të ofshajë si asnjëherë. Pasi ndenji disa çaste në qetësi ai e nxori, për t’ia lënë vendin shokut .Ai e gjeti vrimën e përgatitur prandaj e futi me lehtësi karin e tij të trashe. Kjo e bëri Arianin të mendojë se tani kishte një kënaqësi të re që ia jepte trashësia. Djaloshi pallonte me forcë. Ndonjëherë e nxirrte jashtë dhe e fuste përsëri brenda duke shkuar deri në fund. Diç dinë edhe këto djelmosha po mendonte Ariani.
Tani të dy djemtë e kishin bërë kënaqësin e tyre.
Dëshiron ndonjëri ta provojë edhe kënaqësinë tjetër?

Ato ndejtën të heshtur, deri sa djali і parë tha se nuk ishin të përgatitur, por nuk і dihet rradhës tjetër. Asgjë nuk është e përhershme, aq më tepër mendimet.

Ke një tregim?

Dëshiron të ndash me të tjerët experiencën tënde? Nis tregimin tënd erotik dhe do e publikojmë atë në këtë faqe.

Lini një Përgjigje

Scroll to Top