Kur do te vije e nesermja - Tregim Erotik

Pushimet e këtij viti ishin të veçanta. Tani kishte marrë diplomën e shkollës së mesme me nota shumë të mira dhe po përgatitej të shkonte në shkollën e lartë. Ndërsa hezitonte se çfarë shkolle të zgjidhte, vendosi të shkonte disa ditë në Vlorë tek gjyshja. Daja e kishte shtëpinë pranë detit ,kështu që Tani, kishte plenty of time për të admiruar gungat e djemve që do ti pëlqenin. Megjithëse moda e kishte tradhtuar dhe shumë djem mbanin bokseka, që ia mbulonin kapitalin e tyre.

Mbrëmjeve ai dilte vetëm për të shëtitur gjate rrugës së bregdetit, se і pëlqente të shihte perëndimin e diellit dhe ngjyrat që krijoheshin aty.  Thonë se këto pamje të bukura sikur të pastrojnë shpirtin dhe të zgjasin jetën. Edhe atë mbrëmje ai veshi pantallonat e shkurtra dhe një bluzë pambuku dhe doli. Kushurinjt і kishte në moshë të vogël dhe nuk donte të përzihej me to.

Duke ecur  makinat і kalonin pranë, sepse  kishte shumë pushues që në atë orë fillonin xhiron e mbrëmjes. Vetura luksoze mbushur me djem e vajza, që ngrini muzikën në kupë të qiellit dhe e bënin Tanin që t’i kishte zili.  Në këto mendime і kaloi pranë një fuoristradë e zezë e cila pasi shkoi disa metra më tutje ndaloi. Tani vazhdoi të ecë. Kur u afrua pa se në makine ishin katër djem të rinj të cilët kishin ndaluar dhe po shihnin nga ai. Tani vazhdoi të ecë dhe e kalojë makinën , duke і parë pasagjerët me bisht të syrit. Ju dukën me atë vështrim të shpejtë se ishin të rinj azgëna të etur për aventura. Eci edhe pak dhe makina u nis pas tij. Kur erdhi paralel, djali që ishte tek dritarja e pyeti në se donte të bënte xhiro me ta.

-Jo!- і tha Tani. Se і pëlqente të ecte me mirë në këmbë.

-Sa mëndje madh qenke. Mos kujton se do të hamë. Tanit і erdhi për të qeshur. Në të vërtet atij  po і pëlqente shumë, por donte të bënte të fortin.

-Ndaç,- і tha djali. Va fan cula… dhe makina u nis. Tanit për pak sa nuk і shkuan lot nepër sy і penduar se e humbi këtë rast hyjnor. Makina eci nja 50metra dhe ndaloi. Pastaj eci mbrapsht dhe і ndaloi mun përpara këmbeve.

-Hë si ta tha mendja, po të mbushet. Ku ta gjesh të bësh një xhiro me djem deti si ne Eja mos bëj naze. Ai hapi derën dhe e tërhoqi Tanin brenda. Tani kaloi mbi prehrin e djalit që ishte pas në makine dhe u ul në mes në sedijen e prapsme. Gjatë kalimit ai e ndjeu mire karin e forcuar të djalit, por nuk e dha veten.

-Unë jam Iliri. Po ty si të quajnë?

-Tani.

-Hë mor Tan sa na mundove. Fundja një xhiro me makinë do të bëjmë. Ti na bëre përshtypje se ishe vetëm dhe djemtë e bukur si ti kanë nevojë për miqësi… Tani nuk dinte çfarë të thoshte. Iliri ia kapi dorën dhe ia fërkoi. Tani nuk kundërshtoi. Pastaj ai ia tërhoqi dhe ia mbështeti mbi karinë e tij. Tani nuk kundërshtoi. Fërkoje pak !- і tha Iliri, kurse vetë njërën dorë ia vuri tek ari і Tanit dhe tjetrën ia futi në pjesën e prapsme duke arritur deri tek bytha. Ngriju pak, і tha Tanit dhe kështu gishti і arriti deri tek vrima të cilën filloi ta fërkonte me gisht. Tani nuk po dëgjohej. Hë po të pëlqen ndopak, pyet Iliri. Të tjerët nuk po ndiheshin. Ato të sedijes së parë shihnin nga pasqyra duke і fërkuar  karët e tyre me dorë. Kurse ai që ishte mbrapa e nxori karin e tij dhe tha, se nuk po і durohej dhe se ishte gati t’i dergjej.

Mere në gojë і tha. Tani kundërshtoi, por ai ia shtyu kokën dhe ia futi në gojë. Pastaj duke і luajtur kokën po ia qinte gojën. Tani ende s’po kuptonte ne se ishte në ëndërr apo në zhanër. Atë që kishte ëndërruar prej kaq kohe і erdhi kaq pa pritur. Duke menduar këto, ndjeu se si në gojë і kërceu sperma e atij që kishte në gojë, të cilën ai për pak sa se lëshoi mbi sedile. Por djali e priti në dorë.

-Pse se përcolle?- і tha ai. Nuk e kam marrë në gojë ndonjëherë.

-Jo po na mbushe mendjen, se e ke për herë të parë. Po për herë të parë e kam…

Atehere Iliri tha se nuk po duronte me dhe do ia fuste. Ai nxori karin e tij që e kishte mjaft të bukur e mjaft të gjatë, e leu me  pështyme mire e mirë dhe ia futi Tanit me kujdes. Megjithëse Tani në vetminë e tij, kishte futur në vrime gishtat, gryke shishje apo ndonje kastravec, prap se prap ai nuk ishte hapur sa duhet , megjithatë e pranoi karin e Ilirit, duke e duruar me sa mundej. Makinën e kishin ndaluar në një cep buzë detit. Atëherë “shoferi “ ndërroj vend me djalin që ishte mbrapa she shpejtoi t’ia fuste Tanit në gojë. Tani filloi ta thithe, por e bezdiste shoferi ,që і shtynte kokën për ta futur sa më thellë. Iliri, pasi e palloi mirë e mirë, і drobitur fare ia nxori.

-Ah çfarë vrime të mrekullueshme që paske.-pohoi ai.  Por kur e pa se ishte bërë pis tha se po futej një herë në det. Ai і zhvesh dhe pas disa hapash u fut në det lakuriq. Tani po e shihte nga dera e hapur e makinës. Megjithëse e ndjente veten të ngopur me kar e me farë, përsëri nuk po hiqte dorë nga një seancë e dytë që e priste që ti  vinte. Pasi e qinë të katërt nga një herë, tani ato që ia kishin futur në gojë, pretendonin të provonin vrimën e tij që ndonjëri e cilësoi si të mrekullueshme. Për këtë disa thanë që të ktheheshin, por pastaj thanë se do të prisnin ato më të fortët te cilët donin ta qini përsëri. Dhe kështu bënë. Disa pritën, të tjerët e qinë me radhë më rehatshëm në sediljen  e parë të bashkuar me të prapme.

Tani, me këmbë përpjetë ishte si në ëndër. Ai në më pak se një orë і kishte provuar thuaj se të gjitha gjërat. Deshën s’deshën të gjithë djemtë e bënë edhe një herë për të mos u dukur të dobët. Kur mbaruan njëri tha që ka ditë edhe nesër e të mos kërkojmë fundin.  Kështu і hipën makinës e morën të ktheheshin.

-Hë u  kënaqe, – pyeti Iliri.

-Po-tha me gjysmë zëri Tani.

-Do vish  nesër përsëri? Do të shkojmë në shtëpinë time e do të kënaqemi.

-Të shpresojmë-, tha përsëri Tani. Po ju ku e dinit që mua më pëlqente.

– Nuk dinim asgjë, por kur të pamë na dukeshe shumë mëndje madh. Atëherë vendosëm që ta ulnim kryelartësinë dhe të të jepnim një mësim të mirë . Nuk donin të të qinin të gjithë por disa.Por ke parë ti se sonte na shijojë të gjithëve. Kështu duam të përfitojmë nga kënaqësitë sa je këtu, pastaj do të gjendet ndonjë tjetër…

Pse kollaj është?

Po është njëri në chat që thotë se і kruhet…Dhe ai do ta provoje se ç’është kari vlonjatet. Të jesh i sigurt se do kënaqet si ti….

Ndërkohë unë po mendoja se kur do të vinte e nesërmja…

Ke një tregim?

Dëshiron të ndash me të tjerët experiencën tënde? Nis tregimin tënd erotik dhe do e publikojmë atë në këtë faqe.

Lini një Përgjigje

Scroll to Top