Kafeja E Mengjesit - Tregim Erotik

Në mëngjes nuk kisha gjë për të ngrënë, prandaj vendosa të shkoja deri në pazar për të blerë një shishe qumësht fshatarësh. Aty tek prokuroria më parakalojë një djalë zeshkan, jo shumë i hedhur në shtat, i parruar prej dy tre ditësh. Ishte interesant se mjekra i ishte rritur tufa tufa në zona të ndryshme të fytyrës. Paske mjekër interesante i them. Ai më pa i bezdisur, se kush është ky që po merret me mjekrën time… Ehë, më tha.

Sa vjeç je?

25.

U bëfsh edhe 100.

Faleminderit .

Me ç’punë merresh?

Jam kamerier…

Mua më shpëtoi pa dashje një buzëqeshje, të cilën ai e vuri re.

Pse ç’kanë kamerierët? Më tha.

Asgjë, përveç faktit që janë shumë seksi.

Tani e pati radhën ai që të buzëqesh.

Nga je ti? Më pyeti.

Nga Tirana. Po ti?

Unë jam fshatar nga rrethi i Tiranës.

Do të thuash se fshatarët janë më seksi…plastë ai që nuk do seks…

Ashtu është, por disa janë më aktivë të tjerë më pasiv…

Unë jam thjeshte aktiv…

Ke kohë të pimë një kafe?

Ai sikur nuk kishte kohë, megjithatë u ulëm.

Punon në ndonjë lokal të mirë? Ai më përmendi një emër të njohur. Aha, aty merke bakshishe të mira.

Jo dhe aq sepse ka frekuentim të kufizuar se është shtrenjtë. Po raste aktive ke?

Ai u përtyp dhe pastaj tha: Njeriu nuk duhet të zbërthehet kaq kollaj.

Të kuptoj. Ke kohë tani. Po deshe shkojmë tek unë… Ai mbeti dhe nuk dinte ç’të bënte…

Në shtëpi ishte vapë, nga që të gjitha dritaret i kisha lënë të mbyllura. E pyeta në se donte të bënte një banjë, por ai më tha se nuk kishte kohë dhe donte të mbaronim punë shpejt. Mirë zhvishemi atëherë. Ai zbërtheu pantallonat dhe i uli. I thash që më mirë t’i hiqte krejt. Ju mbush mendja dhe i hoqi. Hoqi dhe këmishën, për të nxjerr në dukje një gjoks normal dhe jo muskulor. Ndërkohë që po zhvishesha edhe unë, po prisja me kureshtje të shihja kapitalin e tij. Por ai nuk i uli të mbathurat. Kështu bëra edhe unë. U afruam me njëri tjetrin dhe filluam të putheshim. Mua nuk mu durua pa i vënë dorën përpara për t’ia fërkuar dhe për t’ia ngrehur. Iu ngreh me pak vështirësi. Me sa duket nuk kishte shumë eksperiencë, përndryshe duhet të mendoja se ishte i pafilluar dhe kishte ardhur thjeshte nga kureshtja. Atëhere ia ula brekët. Ai rezistoj pak por pranoi. Kishte një kar rreth 16cm. jo të trash. Fundja kështu më pëlqente edhe mua, se nuk të vret. Po putheshim dhe mjekra e tij që ishte e ashpër , më pickonte.

Pse nuk rruhesh? Në punë duhet ta kesh si rregull që të rruhesh për çdo ditë.

Ëhë, do rruhem. U puthëm përsëri. Tani po bindesha se ishte i pafilluar. Po fërkoheshim trup me trup, kur po më thotë se po i vinte. I dhash një prezervativ dhe një tub lubrifikanti.

E ndihmova që ta vinte prezervativin dhe që ta lyente me lubrifikant.

U shtrim në tapet dhe ai hapi me dorë njërën nga felet që të shihte vrimën dhe e takoi në vrimë .

Shtyje ngadalë , -i them. E ndjeva që koka u fut pa shkaktuar ndonjë dhimbje të madhe.

Përparo ngadalë! Dhe ai po ecte. Nga një anë ishte kënaqësia që e nxiste ta fuste menjëherë, kurse nga ana tjetër, pengesa ime që të mos shkaktonte dhimbje. Kështu arriti deri në fund pa e derdhur. Nga ana ime fillova t’i jap disa pulsime, duke e shtrënguar unazën dhe e ndjeja që kjo i jepte kënaqësi. Jepi! – i them. Pompo! Dhe ai si një nxënës i bindur filloi të pompojë. Ai shtyhej përpara, duke hapur felet që të futej sa më thellë.

Oh! më thonte. A e ndjen ndopak. Duket i kishin thënë që të dhemb dhe ai donte të verifikonte në se e kishte të tillë që të ndjehej për kar kur bishtenë vrimë. Dhe unë i bëja qejfin, duke i thënë se ishte kaq i mirë, që kari i tij ishte kaq i këndshëm se kishte qirje të mrekullueshme, deri sa rryma e spermës kaloi nga kanali për tu derdhur në prezervativ. Ai ndenji pak sipër meje e pastaj u tërhoq. E shikoja se ishte në merak të dinte se sa i afte kishte qenë dhe unë i thash se ishte shumë i mirë, me përjashtim të një defekti…

Cili? Pyeti ai. Që nuk je nga të dyja anët…

Pret ajo punë.

Thuaj të drejtën, që e kishe për herë të parë?

Po, ashtu është…

Po si pranove?

Qe ashtu e papritur dhe kureshtja më ngacmoi. Pastaj edhe pamja e jote qe shumë bindëse. Unë e kuptova që kur u ndeshëm në rrugë që doje të më flisje dhe për më tepër komplimentët më bindën se kishe qejf të shkonin bashkë. Dhe unë u binda që në atë çast që po të krijoheshin kushtet të pranoja si aktiv, se fundja kjo është më e lehtë për tu bërë.

Kur desh të ikte i thash: Prit sa te pimë kafen, se për atë erdhëm…

Ke një tregim?

Dëshiron të ndash me të tjerët experiencën tënde? Nis tregimin tënd erotik dhe do e publikojmë atë në këtë faqe.

Lini një Përgjigje

Scroll to Top