Jim and John - Tregim Erotik

Gjoni ishte një djalë i bukur , me flokë të verdhë e sy të kaltër. Ishte rritur bjeshkëve, ashpërsia e të cilave çuditërisht nuk kish ndikuar shumë në karakterin e tij. Familja ishte e madhe për nga robtë, por ato tani ishin shpërndarë me shpresë se do të punonin e do të siguronin një jetë në të mirë. Disa ishin në Gjermani, të tjerë në Itali dhe njeri kish arritur të shkonte në Angli. Gjonit, si më të riut, i ra në hise që të mbetej në shtëpi, e të mos bridhte botën si vëllezërit apo gjindjen tjetër të shtëpisë. Kjo e kish mërzitur shumë, por çfarë të bënte. Nuk mund t’i kundërshtonte pleqve të shtëpisë.

Gjoni dilte me bagëti, e bridhte gjithë ditën pyjeve, i dërgonte bagëtitë në lumë që të pinin ujë dhe ndonjëherë, kur bënte vapë e i shkrepej, zhvishej e futej të lahej atje tek pellgu, ku të rinjtë e fshatit e kishin si vend loje e dëfrimi. Kur ishte vetëm ai zhvishej krejt, i lante rrobat dhe i vinte të thaheshin në diell. Trupi i tij i bardhë fillonte të skuqej e në darkë i digjte, por kjo vetëm për pak se fillonte të nxihej dhe kështu nuk i digjte më.

Një ditë ndodhi një e papritur. Një i huaj që kish ardhur nga Anglia, kish kërkuar shtëpinë e tyre dhe kish mbërritur me një fuori strada deri tek dera. Asnjeri nuk dinte të merrej vesh me të. Gjoni i dinte nja 10 fjalë nga to që kish mësuar në shkollë, por dyshonte se ato do të mjaftonin të merrej vesh me të. Djaloshi anglez, iu duk Gjonit ndryshe nga ato që ish mësuar të shihte përreth. Ai kish një fytyrë të butë e të këndëshme, me flokë të prera në formë tasi, që i jepnin një pamje të veçantë. Ai po përpiqej të thonte diçka që Gjoni s’po e merrte vesh. Në fillim mendoj se ishte anglisht, pastaj kuptoi se ishin fjalë shqip. Së fundi anglezi i tregoi frazën në fjalorin komunikues dy gjuhësh dhe kështu Gjoni mori vesh se ai ishte shok i të vëllait dhe kish ardhur si korrespondent shtypi në Shqipëri. Kështu kish pasur dëshirë të njihte njerëzit e shokut dhe kish ardhur në atë krahinë të humbur, por tepër piktoreske.

Te zotët e shtëpisë i bënë të gjitha nderimet e rastit mikut të largët. Plaku i shtëpisë i çuditi të gjithë kur foli nja dy fraza anglisht, të cilat i kish mësuar që nga koha e luftës kur tek ata ishte strehuar për një kohë misioni anglez.

Të gjithë fëmijët e shtëpisë i ishin rrethuar mikut të veçantë, por ai komunikonte më lehtë me Gjonin , jo vetëm se ishte më i rritur, por dinte nja dy fjalë, dhe çuditërisht po mësonte të reja, pasi ishte i zgjuar.

Anglezi quhej Xhimi dhe kish vendosur të rrinte një natë aty. Sapo pa situatën ai e kuptoj që do të ishte e vështirë të duronte kushtet e varfërisë së tejskajshme të tyre. Dita ishte e bukur dhe kishte ende kohë deri sa ajo të shuhej, kështu që Gjoni dhe Xhimi dolën për të shëtitur. Bisedonin me gjeste e të dy treguan talent në pantomimën e tyre, duke u kuptuar se për çfarë bëhej fjalë. Puna e parë ishte të njiheshin. Anglezi, duke prekur gjoksin e tij i thotë: Unë Xhimi. Ti?

Gjoni e kuptoi. “Unë jam Gjoni” .

O Johny. Hello Johny! Kështu Gjoni u bë Xhoni dhe miku e kish më të lehtë ta thërriste.

Xhimit i pëlqeu shumë vendi. Nuk e kishin gënjyer kur i kishin thënë se ishte një mrekulli e vërtet. Ai kish mbarë me vete një aparat kompakt dhe herë pas here bënte fotografi, që pamjet t’i mbeteshin si kujtim për vizitën në një vend të veçantë. Disa herë ai i bëri disa fotografi të befta edhe Gjonit, pas të cilave ai ngrinte gishtin e madh për t’i thënë se kish dalë shumë mirë.

Kur arritën tek pellgu, aty nuk kishte as njeri. Xhimi menjëherë hoqi shortet e tij, hoqi këmishën dhe të mbathurat dhe u hodh në ujë. Xhoni kish mbetur në breg i çuditur tek e shihte mikun ashtu të zhveshur e me pallën e tij krejtësisht të ekspozuar. I turpëruar ai uli kokën poshtë që të mos shihte çfarë bëhej para tij.

-Johny, come on! – i thirri ai, por Gjoni nuk lëvizi. –Johny, come on,- përsëriste ai por Gjoni o se merrte vesh ose i vinte turp. Me së fundi ai e mori për dore dhe e solli buzë ujit. Gjonit sikur iu mbush mendja e filloi të zhvishej. Por të mbathurat nuk i hoqi, kështu u fut në ujë. Pasi u lagën dhe spërkatën me stërkalat e ujit duke luajtur me njëri tjetrin, dolën në breg. Brekët e lagura të Gjonit ishin ngjitur pas trupit duke ekspozuar organin e Gjonit, i cili me gjithë moshën e re ishte për t’u adhuruar.

Xhimi kur e pa, nuk hezitoi të thotë me habi: My God. What a cock!

Sytë e tij nuk shqiteshin nga brekët e Gjonit, i cili e kuptoj përse bëhej fjalë dhe u mbulua me duar.

Xhimi , që nuk kish shuar ende kuriozitetin iu afrua dhe desh t’i hiqte duart, por Gjoni nuk pranonte, e kështu u krijuar një skenë gjysmë komike. Gjoni u kthye nga ana tjetër, duke paraqitur të ndenjurat Xhimit, i cili nuk hezitoi t’ia ulëte brekët, duke ekspozuar bythët e bardha të Gjonit. Por “Xhoni”, nuk ndjehej ende kaq anglez sa Xhimi. Prandaj shpejtoi të vesh pantallonat e tij, për t’u ndjerë më i sigurte brenda tyre.

Xhimi po qeshte, duke folur diçka në gjuhën e tij, por që Xhonit nuk i bënte përshtypje. Kur u nisën të kthehen Xhimi e ngacmonte sa në trup aq edhe përpara. Xhoni ia hiqte duart, por në brendi të tij kish filluar të ndjente një ngacmim. Atij herë i dukej si gudulisje, herë i dukej si ngasje, por më të shumtën e herëve i dukej tamam si atëherë kur e merte me dorë e fillonte t’i binte deri sa t’i derdhej. Por kjo ishte diçka më shumë, pasi qejfi nuk ishte i përfytyruar , por real.

Kur arritën në shtëpi, kish rënë mbrëmja. Xhoni i kishte pantallonat e lagura në vendin e brekëve dhe shkoi t’i ndërroi

Xhimi ndenji me burrat në kullë, sa ia shtruan darkën që s’mund ta refuzonte, e pastaj u ngrit për të shkuar të flinte, pasi muhabetet kishin shteruar nga vështirësia e komunikimit Ishte një periudhë që nuk kishte drita rregullisht, pasi niveli i ujërave kish rrenë e kështu nuk punonin hidrocentralet. E shpunë në dhomën e miqve. Aty ishte edhe Gjoni, i cili përpiqej t’i plotësonte të gjitha kërkesat mikut.

Xhimi kish ndezur një dritë portative që jepte dritë të mjaftueshme për hapësirën e brendshme. Pastaj hoqi bluxhinset e tij dhe me slipet e tij u shtri në pjesën që i përkiste. Gjoni , hezitojë për një çast, pastaj i hoqi edhe ai pantallonat dhe u shtri përkrah tij. Xhimi, vuri dorën nën kokë dhe po e shikonte ngultas. Ndoshta ishte e para herë që e shihte me kaq vëmendje. Gjoni ishte biond me vetulla të verdha e sy bojëqielli. Kishte hundë të rregullt e buzë të fryra epshore. Në pjesën e poshtëm të buzës i krijohej një vizë që e bënte akoma më të theksuar seksualitetin e tij.

Xhimit i lindi një dëshirë e çmendur që t’i përthithe ato buzë e ti fuste thellë në gojën e tij. Sytë filluan t’i shkëlqenin nga epshi e kari t’i ngrihej. Xhoni po e vinte re eksitimin e tij e fillojë të ndjehej si në gjemba. Ai pa dorën e Xhimit që fërkonte organin e tij dhe e dallojë formën e ngrehur të saj. Kjo mjaftoi që edhe atij t’i ngrihej. Duke qenë në përmasa të mëdha, ai kish nxjerr kokën nga fundi i brekëve, sikur donte t’i jepte një përshëndetje mirëseardhje Xhimit.

Xhimi e pa situatën e re dhe vendosi që ta marrë në dorë. Duke e ditur që Gjoni ishte i turpshëm dhe se e kishte për herë të parë, vendosi të fiki dritën. Në errësirë gjithçka dukej më mahnitëse. Pastaj zgjati dorën dhe i kapi kokën e karit të Gjonit, i cili u dridh dhe për pak sa nuk thirri. Por klithma i mbeti në grykë kur mendojë se çfarë do të ndodhte kur të vinin njerëzit e shtëpisë për të marrë vesh çfarë ishte klithma. Dora e ngrohtë e Xhimit, po ia fërkonte, duke i krijuar një kënaqësi që sa vinte bëhej më e madhe. Xhimi mendojë se kish ardhur koha që të zhvisheshin plotësisht. Kjo gjë kaq e lehtë në dukje qe mjaft e vështirë në realitet. Megjithë errësirën e dhomës. Gjoni rezistonte për çdo veprim të Xhimit. Më së fundi të dy ishin të zhveshur. Trupat e tyre që ndodheshin pranë njëri tjetrit këmbenin zjarrin e tyre, duke i bërë të gatshëm për betejën më të madhe seksuale. Xhimi u afrua dhe filloi ta puthë me zjarr, por Gjoni, megjithëse i digjnin buzët, nuk dinte si t’i përgjigjej.

-Hape gojën,- i thonte Xhimi anglisht, por Gjoni nuk e kuptonte. Më së fundi ai i futi gjuhën me forcë midis buzëve, dhe ajo depërtoi në gojën e tij të virgjër. Pasi u puthën për një kohë, Xhimi i kapi dorën Gjonit dhe ia zbriti poshtë tek bythët e tij .Gjonit iu dukën të buta dhe lëmuara. Në fillim ia lëvizi që t’ia fërkonte, pastaj ia shtrëngoi që Xhoni t’i kapte felet e tij. Gjoni filloi të mësojë pak nga pak. E pa që duhet ta ledhatonte dhe ta kapte për bythësh, ndërkohë që Xhimi i ish afruar duke takuar trupin e tij me atë të Gjonit. Xhimi fillojë ta puthte nga kreu deri në pjesën e poshtme. Më së fundi Xhimi afroi buzët tek koka e karit të Gjonit e filloi ta puthë e t’ia lëpijë. Xhoni u skandalizua. Ai nuk dinte çfarë të bënte. U përpoq që ta hiqte nga duarët e Xhimit, por ai nuk priti më gjatë por e mori në gojë.

Gjoni mbeti. E ndjente majën e karit të tij të ndodhej në një vrimë të ngrohët dhe me lagështirë. Ai qëndronte pa lëvizur në errësirë, duke provuar ndjenja të panjohura për të deri atëherë. Xhimi, filloi të provonte me guxim, deri ku mund ta përpinte karin e madh të Gjonit. Nga kënaqësia që kish filluar të ndjente, Gjoni nuk ishte në gjendje të kuptonte në se ishte në ëndërr apo në zhandër. Xhimi i krijonte gjithnjë ndjesi të reja, duke e lëpirë në rrëzët e kofshëve, testet, përgjatë organit mashkullor dhe veçanërisht në vrimën e kokës, ku ishin mbledhur disa pika paraderdhje.

Xhoni do të kishte shumë gjëra për të mësuar atë natë. Pasi i provojë të gjitha kënaqësitë e thithjes, Xhimi e shtriu Gjonin në shpinë, duke e lënë kari e tij të ngrehur përbindshëm, t’i drejtohej qiellit . Po tani çfarë do të ndodhte, mendonte Gjoni. Xhimi kish nxjerre disa kremra dhe me to po përgatiste vrimën e tij, e cila këtë natë kish nevojë për një përpunim të veçantë. Kari që kish përpara ishte si ato të fotografive të kampionëve, të cilët mbushin faqet e specializuara nëpër porno linqe. Ai kish me vete një dildo të cilën e përdorte kur ishte me shërbime, kështu që provojë ta fuste nga mbrapa. Vrima e tij elastike u hap në përmasat e dildos, duke bërë ushtrimin e parë gjimnastikorë të vrimës. Pasi iu duk se e kish përpunuar mjaft, gjithashtu e kish kromosur mirë edhe karin e Gjonit, ai po përgatitej për fazën tjetër, që ishte edhe më e vështira. Ai u ul mbi kokën e madhe të karit të Gjonit dhe pati përshtypjen sikur dikush i kish vene thembrën e këmbës. Ishte një ndjenjë kureshtje dhe frike. U shty pak dhe koka fillojë të kërkonte hapësirën e nevojshme të hyrjes. Edhe një sforcim i dytë dhe koka e kremosur u fut. Xhimi e duronte mirë dhimbjen. Në fund të fundit ishte ai që kish marrë iniciativën për një gjë të tillë. Kur filloi të ndjehej më mirë u ul akoma më shumë. Gjoni ishte në qiell të shtatë. Ai ishte kaq i djegur, sa do te donte që në çast t’ia fuste të gjithin brenda. Xhimi e lejojë që t’i hynte diçka më shumë e kështu pak nga pak arriti deri në fund. Të dy ndjeheshin triumfator. Gjoni, sepse për herë të parë po qinte, ndërsa Xhimi, që për herë të parë kish duruar një kar të përmasave të tilla. Atij i dukej sikur i ish futur brenda një shtyllë telefoni, i cila në rrëzën e vrimës e digjte, ndërsa në krye e kënaqte.

Fillojë të lëvizë, duke e bërë Gjonin të çmendej nga kënaqësia. Në fillim lëvizte ngadalë, pastaj më shpejt e në fund akoma më shpejt, duke e bërë që nga vrima e kokës se karit të Gjonit të shpërthente një vullkan fare, e cila duke mos gjetur hapësirë përplasej në brendësin e Xhimit, që për nga forca, i dukej sikur po e hidhte përpjetë. Ai nuk kish provuar deri më sot një shpërthim të tillë sperme. Kënaqësia e mbledhur e bëri që edhe ai të mos vonojë, por të shpërthente duke e hedhur farën tej në gjoksin e Gjonit. Kur ai e kuptoi se çfarë ishte shpejtojë që ta fshinte me çfarë iu ndodh pranë. Xhimi i rraskapitur po qëndronte ende ndenjur mbi Gjonin , kari i të cilit nuk kishte ndërmend të ulej. Ndërkohë po mendonte: “ Johny është mjaft më i mirë se sa i vëllai në Angli. Ndoshta për ta njohur më mirë, do më duhet të rri ndonjë javë këtyre anëve.

Ke një tregim?

Dëshiron të ndash me të tjerët experiencën tënde? Nis tregimin tënd erotik dhe do e publikojmë atë në këtë faqe.

Lini një Përgjigje

Scroll to Top