Djem Te Mire (pjesa e pare) - Tregim Erotik

Ishte hera e parë që shkoja në atë qytet të Kinës. Më kishin rekomanduar një hotel të rehatshëm, që me të vërtet kishte qenë i tillë. Rrethuar nga gjelbërimi, ai krijonte një ndjenjë qetësie qiellore. Sapo u ç’ngarkuan valixhet nga taksia boysat e shërbimit vrapuan t’i marrin për t’i dërguar në dhomën që kisha prenotuar. I dhashë nga një shpërblim të dy djemve që më shërbyen dhe ato ikën shumë të kënaqur. Ishin të dy djem të këndëshën, veçanërisht ai më i riu, që ishte sa i bukur aq edhe i qeshur.
Të nesërmen i takova në holl dhe kërkova të bëja një fotografi me të, por nuk pranoi. As edhe një foto vetëm atij, nuk pranoi. Me sa duket e i kishin të ndaluar të përziheshin me klientët, kështu që hoqa dorë. Pas nja dy ditësh, vura re se këpucët më ishin bërë pis dhe desha t’i lyeja. Për këtë i rashë ziles dhe pas pak u ndie një trokitje në derë. I thash të hynte dhe nga dera e hapur u fut djaloshi bukurosh. Ai nuk kuptonte mirë anglisht por sidoqoftë e kuptoj se çfarë doja kur i tregova këpucët. Ai desh t’i merrte për t’i pastruar, por unë i thash se dua t’i pastroj vetë, siç e kisha zakon. Pas pak ai vjen me bojën dhe mjetet e pastrimit. Që të mos bënim pis shkuam në banjë dhe atje fillova t’i lyeja, kurse ai, që të mos mbetej pa punë , filloi t’i shkëlqejë. Këpucët nuk kishin ndonjë gjë të madje, kështu pas pak kishin mbaruar. Hapa çezmën dhe i thash të lante duart, kurse ai ngulte këmbë ta bënte pas meje. Unë i lava duart dhe pastaj i lau edhe ai. Tani kishte mbaruar punë megjithatë mu duk se nuk po nxitonte të largohej. Atëherë e përkëdhela në kokë, pastaj në faqe dhe ai nuk lëvizi fare. Unë isha me mëdyshje dhe nuk dija si të veproja. Ai ishte përpara meje i buzëqeshur dhe tepër ndjellës. Ndoshta nga budallallëku, duke mos kontrolluar veten e tërhoqa pranë vete dhe e putha në buzë. “Shje,shje” tha ai, duke fshire buzët me shpinën e dorës dhe po qëndronte, me kokë të ulur. Unë po tërbohesha. Ai qëndronte aty pa lëvizur sikur diçka priste. Po të mos kishte dashur, do të kishte ikur mendova unë. Atëherë e pështolla dhe fillova ta puth e ta thith. Ai kishte mbyllur sytë, sikur nuk donte t’i dinte seç bëhej. Menjëherë filloi të më fërkonte karin duke e drejtuar drejtë vetes. Ai filloj të më thonte se nuk kishte provuar kar kaq të madh. Mendova se do të kishte frike dhe i thash ta linim për një herë tjetër. Por ai me një gjest të shpejtë uli tutat dhe mbathjet e tij dhe u përkul tek lavomani, duke më krijuar kushtet për t’ia futur. Dhe unë s’po duroja më. Tek makina e rojës mbanja gjithëmon nja tre copë prezervativa që t’i kisha për çdo rast. Ato ishin të lubrifikuar kështu, duke e ndihmuar me pak pështymë e bëra të gatshme për ta futur. Ai zgjati dorën, ma kapi pallën dhe e vendosi vetë në byth. Pastaj filloi të shtyhej, duke bërë që t’i futej gjithnjë e më thellë.
Mirë? E pyesja unë dhe ai Mirë,mirë, më thonte dhe palla vazhdonte të futej. Se merrni me mend se sa të këndshëm janë kinezët në të qirë, sidomos kur kanë praktikë. Po e palloja me shpejtësi, duke provuar të gjithë kënaqësinë e rastit. Edhe ai duke që po shkrihej nga kënaqësia. Më se fundi mu derdh. Mbeta pak kohë mbi të dhe pastaj ia nxora. Ai bëri një shenjë sikur s’donte, por fundja nuk do të rinim gjithë kohës ngjitur. Ai u fshi shpejt e shpejt, dhe pasi tha faleminderit iku. E pash që kishte harruar veglat e pastrimit, por nuk e zgjata se mendove se do të vinte përsëri për t’i marrë. Kur shkova në dhomë u shtriva në shtrat dhe po mendoja: Çfarë budallallëku. Mirë për atë që bëmë, por kishim harruar edhe derën çelë. Kur erdhi ora e darkës shkova në restorant. Në holl pash djalin me një shokun e vet, i cili po më shikonte me shumë vëmendje. Unë kalova sikur s’po i jepja rëndësi, kurse në realitet po i shikoja dhe çfarë nuk më shkonte në mëndje. Me siguri që do t’i ketë treguar, ndryshe përse i gjithë ky interesim për mua…
Në restorantë takova partnerët e mi ku biseduam për punë tregtije. Pastaj dola për t’i përcjell e me këtë rast për të bërë një shëtitje të vogël. Kur u ktheva shkova drejtë e në dhomë. Pash pak televizor dhe desha të lexoja pak deri sa të më zinte gjumi. Kur trokiti dera. Shkova ta hap derën kur pas saj ishte ai shoku që më shikonte me vërejtje në korridor. Ai kërkoi veglat e pastrimit. Ia tregova ku ishin dhe ai i mori. Pastaj filloi të më fliste për të më thënë se ishte shok i ngushtë me djalin e pronarit të hotelit dhe se ai ishte shumë djalë i mirë. Atëherë kuptova që ishte ky që e pallonte rregullisht.
Po ti si je?
Ai mbeti pak si me mëdyshje. Pastaj e kuptoi dhe qeshi. Edhe unë jam shumë i mirë.
Ke dëshirë ta provojmë?…
Sonte e kam shërbimin natën më tha, pastaj shtojë me guxim, se po të mos më zinte gjumi mund te vinte për të më bërë shoqëri. Ja edhe një vrimë e re për tu mbyllur. Kur do të vish? E pyeta. Më vonë më mirë tha ai. Do të pres –i thash. Ai e fliste mirë anglishten kështu nuk kishte problem për tu kuptuar.

Shenim: Në Kinë ka 22 milion djem më tepër se vajza, gjë që përbën problem për prishje të balancit seksual

Ke një tregim?

Dëshiron të ndash me të tjerët experiencën tënde? Nis tregimin tënd erotik dhe do e publikojmë atë në këtë faqe.

Lini një Përgjigje

Scroll to Top