Ai të vdesë fare - Tregim Erotik

Sa herë që kaloja nga ajo rrugë, do të ndaloja në një dyqan luksoz, për të admiruar koleksionin e veshjeve luksoze, që herë pas here ripërtëriheshin nga pronari i dyqanit. Atë mbrëmje më mbetën sytë tek një kostum monopet si dhe në një palë këpucësh kafe. Po afronte 31 dhjetori dhe unë po ëndroja me sikur… kur ja në xhamin e vitrinës vizulloj diçka. Ktheva kokën dhe pash një djalë të ri i cili po shihte nga unë.
Si po të duken. Koleksion i bukur hë?
Mu duk se atë djalin e kishin vënë nga dyqani, që të tërheq myshteritë, njëlloj siç bëjnë në Turqi.
Ti punon këtu?- e pyes.
Jo, jam djalë i lagjes. Pastaj si u mendua pak tha:
Në këtë dyqan edhe familja e jonë ka pjesë dhe jam i interesuar që të mos ikin , se kush gjen qiraxhi tjetër…
Unë qesha. Sa vjeç je?- e pyes. 18 më thotë. Atëher fillova ta shoh me vëmendje. Ishte djalë i këndshëm brun, me fytyrë të qeshur dhe flokë kaçurrela.
Kështu bën reklamë gjithmonë për dyqanin?
Jo, po mu duke një djalë qefli për tu veshur e thash se mos të mbushej mendja për të blerë diçka të bukur.
Po ti çfarë do të pëlqente të blije?
Ai bëri një gjest në fytyrë e tha: gjithë dyqanin. Qeshëm të dy.
I thash se do të ikja. Dhe rastisi që kishim të vyejtën rrugë. U kthyem në një rrugicë të ndriçuar keq.
Qenke shumë seksi,- i them. Kështu të dukem? Ndoshta nga që rrugica është e ndriçuar keq. Kot s’kanë thënë se në errësirë çdo gjë duket mahnitëse.
Gjeja e mirë duket si me dritë ashtu edhe pa dritë. Po më beso këtë që të them unë se qenke shumë i mirë…
Faleminderit.
Po të tjerë ta kanë thënë?
Ai mblodhi pak buzët dhe tundi kokën në shenjë pohimi.
Sa të madh e ke?
Ai pak si i turpëruar thotë:
15
Po ti?
18.
Dale tya shoh dhe vuri dorën mbi pantallona. Kari im nuk kishte qëndruar indiferent dhe ai filloi ta fërkojë. Këtë bëra dhe unë me të tijin.
Shkojmë pak më poshtë se ka një vend të mirë. Atje i ula tutat dhe ai më zbërtheu pantallonat. I bashkuam të dy pallat tona dhe ai filloj ti fërkonte te dyja njëherësh. Kur e pash se do më shkonte kot, nuk desha të humbja rastin , prandaj e ktheva, i leva vrimën me pështymë, duke e hapur me gisht dhe fillova ta fus. Kari rrëshqiste ngadalë, dhe e mendoja se do ti dhembte, por ai s’u ndie. E duroke mirë i them ngadalë.
Vazhdo!-më thotë dhe unë vazhdova. Ritmi po vinte duke u rritur. Ai shtrëngonte vrimën duke më krijuar kënaqësi të paparë. Pastaj shtyhej pas meje, që ta ndjente më thellë, sa më dukej se do të më rrëzonte praptazi, por sidoqoftë durova. Sperma fluturoi në vrimë sa nuk pata kohë të tërhiqesha. Kështu të ngjeshur vazhduam për pak kohë, pastaj u pastruam dhe u kthyem mbrapssh. Djali më tha se priste një shok. Këtu rrini për natë?
Kur është kohë e mirë.
Po atij i pëlqen?
Ouuuuu… Ai të vdes fare…
Atëherë do shihemi, se e di ku tu kërkoj…
 

Ke një tregim?

Dëshiron të ndash me të tjerët experiencën tënde? Nis tregimin tënd erotik dhe do e publikojmë atë në këtë faqe.

Lini një Përgjigje

Scroll to Top