Sir Elton John: Babai jam unë

Një Sër Elton John krenar pranoi për herë të parë në një revistë rozë, se djali i lindur nga një nënë e panjohur është ngjizur me materjalin e tij gjenetik.
Këngëtari dhe partneri i tij David Furnish u shndërruan në prindër në ditën e Krishlindjeve, pasi foshnja Zachary Jackson Levon Furnish-John lindi në një maternitet në Los Anxhelos.

Fillimisht nuk ishte e gjatë se cili prej dy partnerëve ishte babai biologjik i fëmijës. 63-vjeçari Sër Elton deklaroi në revistën “OK” se ekzistojnë plane për një fëmijë të dytë, që do të ketë si baba biologjik 48-vjeçarin Furnish.

Sër John dhe David u martuan në vitin 2005, pas 12 vitesh bashkëjetese. Ata tentuan të bëheshin prindër disa vjet më parë, duke kërkuar të adoptonin një fëmijë ukrainas të prekur nga HIV-i, por ligjet e vendit e ndalonin mundësinë e adoptimit nga çiftet homoseksuale.

 

Burimi: top-channel.tv

Lini një Përgjigje

Scroll to Top