Probleme me vendosjen e prezervativit ? Tani mberrin prezervativi me krah

Rreth 30% e meshkujve gabon ne vendosjen e prezervativit duke e vendosur ne krahun e gabuar: Pasioni, nxitimi dhe deshira e shfrenuar jane disa nga motivet kryesore. Eshte shume e rendesishme qe prezervativi te vendoset ashtu si duhet, ky eshte nje nga 10 rregullat kryesore mbi vendosjen e prezervativit. Ne fakt prezervativi ne fjale eshte i paisur me dy krah qe te indikojn anen e duhur dhe gjithashtu lehtesojn vendosjen e e tij. Pas prezervativeve me ngjyra te ndryshme, me shije nga me egzotiket le ti urojm edhe mirseardhjen prezervativit me krah. Nje akt seksual behet edhe me i bukur nese perdorim koken mbi te gjitha… E kemi fjalen per koken mbi shpatulla 😉

Lini një Përgjigje

Scroll to Top