Kamasutra Gay: Kater aspektet e stimulimit te prostates

Ashtu si shumica prej jush mund ta dine (shpresoj mund edhe ta ken provuar), stimulimi i prostates, e cilesuar edhe pika G e mashkullit, mund te jap kenaqsi te ngjashme me orgazmen. Te mesosh se si ta prekesh dhe ta stimulosh ndihmon pasyshim ne rritjen e kesaj kenaqesie, si ne rastet kur jeni vetem por edhe me partnerin tuaj. Prostata mund te stimulohet me gishtat tuaj, ose te partnerit, ose me ane te penisit (te partnerit kuptohet), por gjithashtu mund te perdoren edhe objekte te krijuara posaçerisht siç jane sexy toys.

Perse stimulimi i prostates ose masazhimi i saj jep keto kenaqesi? Ja cilat jane kater arsyet kryesore:

1. Ndjesi te ngjashme me orgazmen

Ciladoqofte menyra e stimulimit, prekje apo ledhatim, prostata provokon nje sere ndjesish shume te forta qe ne shumicen e rasteve ngjajne me ndjesine qe kemi pak momente perpara orgazmes duke qene se eshte prostata ajo qe pompon spermen.

2. Ndjesi anale

Per te stimuluar prostaten kalohet nepermjet anusit, zone me perqendrim te larte qelizash nervore. Nese tregohet pak durim dhe mjeshteri ne stimulimin e kesaj zone, ndjesit qe provokohen jane me te vertet te forta.

3. Stimulimi i “pensisit te fshehur”

Siç mund ta imagjinoni, nje pjese e mire e penisit ndodhet ne brendesi te trupit, dhe
duke
stimuluar bazen e tij sebashku me prostaten (duke e shoqeruar me nje levizje ritmike), do te arrini te perfitoni nje ndjesi qe do t’ju lere me goje hapur.

4. Kenaqesi psikologjike

Baza e te gjitha kenaqesive te permendura me larte eshte padyshim kenaqesia psikologjike: vendosja ne nje pozite totalisht te disponueshme, fakti qe nje tjeter person (ose vet ne) prek nje pjese shume intime te trupit tone duke hyre brenda nesh, jep padyshim nje ndjesi zhbllokimi dhe ndjesine e “kalimit te kufijeve”, ndjesi keto qe pasohen edhe nga ereksione fizike. Sigurisht, per ti kaluar keto limite, duhet pasur shume besim tek partneri me te cilin po ekpserimentojme kete lloje kenaqesie.

Sigurisht qe perveç gishtave tuaj ose te partnerit, ose pensit te partnerit, egzistojne shume objekte te dnryshme qe mund te gjenden ne sexy shop dhe qe kan qellim pikerisht kete.

Lini një Përgjigje

Scroll to Top