I lindur gay

Ka shumë vet që besojnë se njerëzit nuk bëhen, por lindin gej. Ky sekret fillon duke veshur rrobat e mamas, duke u lyer me të kuq, ose duke bërë gjeste të tjera femërore. Këto kryesisht janë total pasivë. Disa mbeten burrërorë, leshtorë dhe të djegur për të qirë feminuçiat meshkuj. Dhe këto janë aktiv. Ka nga to që janë kureshtar dhe të pangopur që duan ti provojnë të gjitha duke і marrë mbarë femra e meshkuj që і bijen në dorë. Por disa , megjithëse e dinë që janë gej, kanë frikë të kërkojnë djem dhe presin me durim kur do ti vij rasti. І tillë ishte dhe Lendi, і cili jetonte midis ëndës së seksit dhe realitetit të frikës. І tillë ishte dhe Lendi. Ai kishte kaq djem merak , që kishte qejf t’i provonte, gjithmonë stepej nga frika. Por sidoqoftë vjen një ditë që ëndrrat realizohen veçanërisht kur і do shumë dhe beson në vërtetin e tyre. Edhe Lendi ndeshi me një djalë të lagjes, nja tre vjeç më і madh se ai, të cilin e kishte shumë qejf, megjithëse nuk і kishte dhenë ndonjë rast. Miri і buzëqeshi dhe e pyeti:

-Nga po shkoke kështu?

-Hiç, në internet kafe.

-Po deshe mund të vish tek unë që të shohësh laptopin e ri që kam blerë.

Dhe Lendi pa e zgjatur shkoi.

Dhoma e Mirit ishte e rregullt, sepse shtrati ishte і parregulluar, pasi mamaja e Mirit kishte shkuar herët në punë. Por aty shkëlqente laptop і vendosur mbi tavolinë. Miri e hapi dhe pas pak figura u shfaq në ekran.

-Çfarë ke qejf të shohësh?

-Çfarë të duash…

-Dhe Miri gjen një program me femra duke bërë seks me djem. Ishte një kar і madh mashkulli që ai ia fuste në gojë. Pastaj ai e ktheu dhe ia futi karin në byth. Femra ofshani pak, por e pranoi. Por Miri kishte dëshirë që të ta tundonte dhe kaloi në një faqe gej, ku dy të rinj si puna e Lendit po qiheshin shtruar. Lendit і ishte ngrehur fort, megjithëse kishte një kar modest. Miri і ferkoi karin Lendit për t’ia ngrehur plotësisht, pastaj ia mori dorën dhe e vendosi mbi karin e tij. Ai e ndjeu se si Lendi ia shtrëngoi dhe e ledhatoi. Miri po vdiste nga kënaqësia dhe nuk po duronte më. Ai e ngiti Lendin në këmbë, e pushtoi me të dy duart, duke і shtrënguar felet dhe duke e puthitur pas vetes. Pastaj e puthi duke і futur gjuhen ne gojë dhe duke e thithur. Lendi nuk po e kuptonte në se ishte në ëndërr apo në zhgjandër. Ashtu duke u puthur, Miri e shtyri deri tek shtrati і tij. Lendi, duke ecur mbrapssh u pengua tek shtrati dhe u ul. Tani Miri ishte në këmbë dhe gunga e tij і binte tamam në drejtim të gojës.

-Ulmi pantallonat! – і tha Miri. Pantallonat e holla verore u ulën shpejt dhe і lanë vendin slipeve të tija të bardha në të cilat vizatohej një zorrë e gjatë që pështjellohej gjatë trupit. Lendi kishte mbetur і mrekulluar, sepse nuk і kishte ndodhur kurrë që të shihte një të tillë.

-Kafshoje pak !- і tha Miri. Dhe Lendi filloi ta kafshojë lehtas nga maja.

-Ulmi brekët!-і tha Miri dhe Lendi і uli. Kari і sforcuar і Mirit u drejtua duke e goditur në gojë Lendin.

-Bëje mik!- і tha Miri dhe Lendi e preku me gjuhë. Ishte e para herë që po prekte kar në gojë. Kjo iu duk diçka tunduese. Ai filloi ta lëpinte kokën, ndërkohë, Miri і ndezur і tha:

-Hape gojën! Lendi e hapi dhe Miri ia shtyu karin në gojë deri në thellësi. Miri, iu duk sikur po mbytej. Ai u tërhoq dhe e nxori. Miri po і shtynte kokën që ta fuste përsëri, por Lendi e kapi me të dyja duart karin e Mirit duke lenë nja katër gisht nga maja dhe atë pranojë ta fuste në gojë. Miri і ndezur filloi t’ia pallonte gojën e virgjër të Lendit. Kjo po і jepte kënaqësi dhe ai pak nga pak filloi të hiqte gishtat duke e rritur gjatësinë e organit që і futej në gojë. Kështu vijuan një copë herë, kur Miri filloi të ndjej se po і vinte. Atëherë ai e shtriu Lendin me shpin , і ngriti këmbët mbi supe dhe pa u kujdesur shumë për lubrifikim ia shtyu karin në vrimë. Lendi pat një dhimbje tmerruese. Ai u mblodh dhe e nxori karin nga vrima.

-Duroje pak!- po і thoshte Miri,por kjo nuk ishte punë që bëhej. Po ti e ke bërë edhe herë të tjera, si e ke duruar.

Unë po e provoj për herë të parë, і thoshte Lendi, por Miri nuk besonte. Kaluan pak kohë me diskutime,duke u përpjekur për t’ia mbushur mendjen… Jo sa të hyj koka, jo trupi por Lendi s’po bindej se vrima і digjte ende. Atëherë Miri solli një krem pas roje dhe filloi ta zbuste vrimën. Pastaj futi gishtin që ta hapte vrimën dhe me në fund e le të gjithë gjatësinë e karit të tij të bëshëm. Kur mbarojë kjo procedurë, megjithë kundërshtimet e Lendit ai filloi t’ia fuste, por kësaj here me kujdes. Lendi po e duronte duke shtrënguar dhëmbët. Miri po e shtynte dhe kari і tij cm pas cm futej në vrimë. Më së fundi Lendi ndjeu që і ishte futur і gjithi brenda. Miri priti pak sa të mësohej dhe pastaj filloi ta pallojë me forcë se ashtu ndjente më shumë kënaqësi.

-Mos u shtrëngo!- і thoshte Miri, se të dhemb më shumë, por Lendit instinktivisht і bëhej që ta shtrëngonte. Por edhe kjo ka një fund. Lendi e ndjeu spermën që і sulmoi vrimën dhe u grumbullua atje në fund. Miri, pasi ndenji një copë herë mbi Lendin, u tërhoq dhe e nxori jashtë. Sperma po rridhte akoma. Miri і dha Lendit letër kuzhine që të pastrohej dhe u pastrua edhe vet.

-Lendi! Shko pastrohu në banjë, se mos sperma të bije mbi brekë. Lendi u fshi me letër dhe pa se ajo u njollos me një njollë gjaku. Pastaj e lau me ujë, por kjo і dogji përsëri shumë. Më në fund u kthye në dhomë. Kur të vish herën tjetër do ta kesh më lehtë. Kurse Lendi po mendonte se me atë që kishte hequr nuk do të kishte herë tjetër.

 

Kishte kaluar disa ditë dhe ato nuk ishin parë. Lendi shkonte vjedhurazi në shkollë dhe kthim mbrapsht. Por një ditë ke dera e shtëpisë pa Mirin që po e priste. Ai u zu gafil dhe nuk kishte çfarë të bënte.

-Hë mor Lendi, sa të kam pritur. Ku je zhdukur kështu? Lendi po belbëzonte diçka, por nuk kishte guximin të thoshte se nuk dua ta bëj më me ty. Eja, mos ki frikë, të betohem se do të jem і kujdesshëm. Pastaj kam blerë vaj special vetëm për këtë punë.

Më në fund Lendit iu mbush mendja. Tashti me shtëpinë e Mirit ishte ambientuar. Ata u zhveshën shpejt. Dhe Miri nuk pretendojë t’ia merrte në gojë. Ai і tha të mbështeste dy gjunjët në krevat dhe të nxirrte vrimën përpara tij. Miri ia leu mirë vrimën me lub dhe pastaj e hapi me gisht. Lendi nuk po ndjehej. Lubi e bënte gishtin të rrëshqitshëm dhe kjo і jepte kënaqësi. Pasi e hapi mirë me dy dhe me tre gishta Miri, s’po duronte më prandaj, і dha nja dy herë me dorë e pastaj afroi kokën e tij të madhe nga vrima dhe filloi ta shtyjë me kujdes, por përsëri nuk ishte lehtë të futej. Harxhoi gati të gjithë tubin e lubit, deri sa koka e gjeti vendin të futej. Ngadalë! – і tha Lendi dhe Miri po e bënte me shumë ngadalë. Më së fundi ai ia futi plotësisht.

-Të dhemb?- і tha. Pak, u përgjigj Lendi. Atëherë filloi ta qij vençe. Pasi e bëri një herë ai e mbajti në shtrat dhe pas nja një gjysmë ore që e kishin kaluar me të puthura dhe me të marrë në gojë, Mirit і erdhi përsëri kënaqësia dhe ai filloi ta pallonte përsëri me të gjithë forcën e tij djaloshare. Oh mor Lend sa і mirë që je. Dhe Lendi і thoshte: më qijë Lendi se po vdes nga kënaqësia. Ah moj kuçkë e vogël, më vdiqe kaq kohë duke të ruajtur, por pa gjet rastin. Tani po. A do të bëhesh dashnorja ime. Lendi, і thoshte, se edhe ai vdiste për karin e tij fantastik.

Kur mbaruan Miri po і thoshte se do të mbeteshin miq për shumë kohë. Dhe që nga ajo ditë Miri e qinte rregullisht dhe shkonin shumë mirë. Por një mbrëmje Lendit і afrohet një nga harkatët e lagjes.

–He Lendo nga bohesh. Më ka mor molli me të taku.. po vje me të qi і çik, sa kokë me ta taku në vrimë. Lendi nuk і fliste. Mos thuaj se nuk qihesh. Sa herë të kam pa që ke shku ke Miri. Apo e ke qejf se e ka të modh. Po hajde ta shofësh dhe timin sa і mirë osht.

-Po ti nga e di sa e ka Miri, apo e ke provu. Harakati ngeli dhe nuk kishte çfarë të thoshte. Duket ta paska fut Miri ty, që qeke kaq і informu. Harakati ndaloi hapin. Ke për tu Peru por hajde ma mirë. Lendi po mendonte: Fundja ky djalë harkat mund të jetë і këndshëm në seks, por vetëm është і rrezikshëm se mund të flasë.

Harrakati e pa se ndaloi dhe u afru. Shiko Lendo, se prej meje nuk del fjalë, jam vorr і heshtur. Fundja e bojmë të dy. Lendit і erdhi një shkëndi në tru. Shkuan nga fushat që ishin në të dalme të qytetit dhe atje e provuan të dy. Harrakati kishte qenë zjerm kështu e provuan të dy duke і bërë qejfin njëri tjetrit. Për më tepër ishin moshatar dhe shkonin bukur me njëri tjetrin,sepse të dy kishin lindur gej.

Lini një Përgjigje

Scroll to Top