Dashuria nuk njeh gjini!

Akoma më kuptim do të ketë kjo shprehje për ato të rinj dhe të reja që ndjejnë izolimin, frikën, vetminë që të sjell presioni I jashtëm I të qënurit “ndryshe”. Ky mesazh është për të gjithë ju, uroj që secili prej jush kur të kaloj pranë këtij mesazhi të kuptoj që nuk është më vetëm dhe që gjërat po ndryshojnë.
Një galeri me fotot rreth ketij aktiviteti do mund ta shihni duke klikuar këtu.

Lini një Përgjigje

Scroll to Top