Eja bisedo me mua në dhomën #GayAlbania

Tani jam jam online në dhomën #GayAlbania, eja të bisedojmë dhe të njihemi. Gjithashtu në dhomë ka edhe djem të tjerë nga Tirana, Vlora, Fieri, Shkodra, Prishtina, Gjakova dhe më gjerë. Kliko më poshtë dhe futu në dhomë.

Nëse nuk funksionon provo dhomën tjetër:

Lini një Përgjigje

Scroll to Top