Adele:”Do të bëja seks me Rihanën është shumë…. Hot!”

 

Adele është padyshim një nga artistet më të vlersuara të momentit në të gjithë botën. Albumi i saj i fundit, 21, në Amerikë, vazhdon të qëndroj në vend të parë të të gjitha klasifikimeve, duke lënë mbas Britney Spears. Dhe ajo vetë ka pranuar, pasi ka parë Rihanën në TV, se do ti pëlqente të bënte seks me këtë të fundit. Ja mendimi i saj:

“Nëse Rihanna do të pranonte, do të bëja seks me të. Ajo është shumë Hot”

Rihanna në fantazitë e  Adeles? Edhe pse, këngëtarja pranon që preferon vetëm meshkujt  edhe pse këta të fundit e kanë bërë të vuaj shumë.

 

Një deklaratë për të krijuar gossip dhe publicitet apo një fantazi që fare pakë persona kanë guximin të rrëfejnë ?

Lini një Përgjigje

Scroll to Top