Queer Movies | Baise Moi

Trama: Ky film mund te konsiderohet nje version modern i Telma dhe Luza i bazuar ne dhune dhe seks. Filmi flet per dy vajza te reja, te cilat pasi len pas kraheve nje vrasje secila, nisen per nje udhetim te bazuar ne seks dhe vrasje. Ky eshte nje film qe ka hapur shume polemika per skenat erotike te filmit, skena qe ne shume raste mund te konsiderohen edhe skena porno. Ky eshte nje prodhim francez, edhe si te gjithe filmat francez, o e urren, o dashurohesh me te. Filmi keshillohet per nje publik mbi 18 vjece.

Lini një Përgjigje

Scroll to Top