Djem Te Keqinj

Kisha nje dyqan dhe ishte dark, vjen vellai dhe me thot qe ta mbyllnim.Pasi e mbyllem kthehemi ne shtepi dhe ndaluam tek shkallet te pinim nje duhan.Aty tek shkallet ishte nje burre dhe kjo me cuditi, kur filloj te zbriste shkallet kaloj pran nesh dhe me kapi prej bythesh.Nuk nuk thash asgje..Pasi mbaruam cigaren u …

Djem Te Keqinj Read More »