tregim gay

Një Mrekulli

Po kthehesha nga expo-klic, kur te kryeministria filloi të binin pika shiu. Aty s’ke ku te fusish koken, prandaj shpejtova hapin, për të aritur tek stacioni I autobuzit që ishte zene nga nje grumbull njerzish. Një djalë me nje cellular në dorë diçka shkruante dhe une mendova se po luan lojra elektronike. U afrova pak …

Një Mrekulli Read More »

Dashnori i pare

kjo histori ka mbi njezet vjet qe me ka ndodhur me nje shokun tim qe ishte dhe kontakti im i pare seksual me djeme. Kur ishim ne gjimnaz ne moshen 16-17 vjecare dhe shkonim e vinim ne kembe nga shtepia ne shkolle dhe anasjelltas. banonim ne nje lagje e shpesh me ftonte dhe e ftoja …

Dashnori i pare Read More »

Good Luck Brother

Kisha disa kohe qe jetoja ne NY, duke ndjekur studimet pasuniversitare. Gradualisht po mësohesha me jetën dhe ritmin e gjithçkaje këtu ne Amerikën e largët, megjithëse kisha qene edhe here te tjera me pare, por për një kohe te shkurtër. Ishte pasdite prilli, një nga ato dite kur njeriu fillon e ndjen ardhjen e pranverës, …

Good Luck Brother Read More »

Scroll to Top