Presori

Toni ishte mësues i ri. Ai kishte studiuar në Itali për matematikë moderne dhe sapo ishte kthyer nga studimet. Në pritje të një pune të përshtatshme, ai pranojë një vend në një gjimnaz, mësuesja e së cilës, sapo kishte dalë në pension.Dita e parë e mësimit ishte njohja me klasat që do të kishte. Por …

Presori Read More »