Ta Rekomandoj Une

Në Shkup arritëm në 3 pas mesnate. Zbrita në Bit Pazar, por problem ishte te gjeja një hotel, por qytetin nuk e njihja fare. Në trotuar ishte një djalë simpatik , mjaft i ri që po fliste në mobil. Iu afrova dhe e pyeta ne se kishte ndonjë hotel atypari. Nga je më tha?Nga Tirana. …

Ta Rekomandoj Une Read More »