Stacioni i Fundit

Atë pasdite Isha i vonuar për të arritur në një takim pune. Autobusi, siç ndodh shpesh në këto kohë, ishte i mbushur plot. Pranë meje ishte një djalë shtathedhur, veshur me blu xhinsa dhe me një xhakovente lëkure të zezë. AutobuSi po priste të siguronte sa më shumë fitime, duke u stërmbushur me pasagjerë, gjë …

Stacioni i Fundit Read More »