Cilat janë simptomat e HIV / AIDS ?

Personat e infektuar me HIV mund të shfaqin simptoma të ngjashme me siptomat gripale pas një ose dy muajsh nga dita e infektimit me HIV
Keto simptoma mund te jene:

  • Temperaturë
  • Dhimbje Koke
  • Këputje/Lodhje Fizike
  • Zmadhim të nyjeve limfatike (zakonisht të dalluara lehtë në qafë dhe në zonat intime.)

Këto simptoma zakonisht mund të zhduken tek një i infektuar me HIV brenda një jave apo një muaji dhe shumë shpesh mund të ngatërrohen me forma të tjera infeksionesh virale.