Hera ime e pare

Thuhet se hera e pare nuk harret kurre, nuk e di ju por per mua keshtu eshte…Me ante te ketij forumi do te doja te ndaja me ju dicka qe nuk e kam shkruar askund, ne histori qe pervec meje dhe personit tjeter nuk e di askush, nje histori qe perpara se te ndodhte nuk …

Hera ime e pare Read More »