Seldit

Seldit ishte një tip që nuk i pëlqente shoqëria. Atij i pëlqente të lexonte, të shihte filma në televizor ose të rrinte me orë të tëra para Laptopit. Dhe aty çfarë nuk shihte, të mira dhe të këqija. Por ato mbeteshin si diçka personal midis përvojës vizive dhe praktikës imagjinatave. Kështu kishte zbuluar një kanal …

Seldit Read More »