Sir Elton John: Babai jam unë

Një Sër Elton John krenar pranoi për herë të parë në një revistë rozë, se djali i lindur nga një nënë e panjohur është ngjizur me materjalin e tij gjenetik. Këngëtari dhe partneri i tij David Furnish u shndërruan në prindër në ditën e Krishlindjeve, pasi foshnja Zachary Jackson Levon Furnish-John lindi në një maternitet …

Sir Elton John: Babai jam unë Read More »