Fredi

Atë ditë sa nuk po fluturonja nga gëzimi. Një ëndër e vjetër më së fundi më ishte plotësuar. Një kushuri joni, më kish dërguar një impjant muzikor prej 100W, të cilin sapo e kisha tërhequr nga dogana. Tricikli, me të cilin e transportova, kish ndaluar para hyrjes së pallatit dhe unë po paguaja shoferin. Po …

Fredi Read More »