Te papriturat e chatit

Profili i tij më bëri shumë përshtypje nga një fotografi që kishte vendosur aty. Ishin një palë byth me tëvërtet të lakmueshme. Dukeshin të buta she të plota, pjesërisht të liruara nga brekët, që i bënin ato shumë të hajthme. Kërkova t bëheshim miq dhe me sa vura re nuk isha i vetmi. Folëm në …

Te papriturat e chatit Read More »