Deshirat e Benit

Me Benin u njohëm në Hot Mail. Ato ditë ishte me grip e nuk kishte shkuar në shkollë. Nuk e di përse më besoi dhe me dërgoi një tufë fotografish, qe duhet pranuar se ishte një djalë shumë i bukur. Atij i pëlqente moda, vajzat e bukura, me një fjalë të gjitha vendet ku harxhohet …

Deshirat e Benit Read More »