Rekordi Guiness

Bledi ishte i ulur ne autobuz, kur ne stacion hipi nje zoteri i veshur mire, me nje çader elegante ne dore. Bledi u ngrit dhe i ofroi vendin e tij.-Jo, nuk eshte nevoja. Por Bledi nguli kembe she ai u ul. Bledit i kishte rene ne sy edhe here tjeter zotria fisnik me moshen e …

Rekordi Guiness Read More »