Rrebeshi

Roni shkonte përgjithësisht vonë në shkollë. Kjo jo vetëm se ishte pak i ngadalshëm, por njëherësh edhe sepse, rrugës kishte disa dyqane që shisnin veshje firmato të cilat Ronit i pëlqenin shume. Ai ndalonte tek vitrina dhe i shikonte. Shitësi e inkurajonte që të vinte brenda dhe ti provonte dhe ato i rrinin me të …

Rrebeshi Read More »