Kur Kerkon Ti Gjesh Fundin

Jeta ka histori që kur i shkruan duken krejtësisht të pabesueshme. Janë trillime mund të thotë çdonjëri dhe për ketë mund të ketë të drejtë, pasi kur shkruajnë të gjithë trillojnë nga pak. Por këtu nuk ka shumë vend për të trilluar. Kisha nënën të shtruar në spital. prandaj më duhej të shkoja disa herë …

Kur Kerkon Ti Gjesh Fundin Read More »