Emancipimi

Në lagjen tonë zuri vend një familje e ardhur nga malësia. Ato ishin prindërit dhe katër vëllezër. Blenë një shtëpi të vjetër dhe në qoshen e oborrit ku ndodhej një dhomë qerpiçi, hapën një derë dhe e transformuan në kafene. Shihja disa fytyra të dyshimta, që kthenin nga një gotë, mbrëmje te zhurmshme që na …

Emancipimi Read More »