Po Te Pres Tek I Njeti Vend

Po te pres tek i njejti vend… ti e di se ku eshte, per mua seshte navoja te ta them serisht,….Sot dita qe e mbushur me plot histori te bukura…Si cdo dite bejme mesim ne te njejten shkolle te mesme vetem se jemi ne dy klasa parelele..I vetmi moment kur un te shoh dhe mezi …

Po Te Pres Tek I Njeti Vend Read More »