Rocco Siffredi, ereksion perball doktorit

Ne nje show televiziv italian, pornostari Rocco Siffredi tregon per ereksionin e tij te shpesht, problemin e varesis nga prostitutat dhe per dashurine me gruan e tij. Me poshte do te gjeni disa nga pikat te cilat Rocco u mundua te argumentoj gjate “Chiambretti Night”, show ky qe trasmetohet ne rrjetin italian Italia1 (10 mars 2010).

Prostitutat

Rocco shprehet: “Pasi perfundova se punuari, pata nje problem varesie prej prostitutave, ndonjehere edhe 2 – 3 here ne dite, shkoja ne internet, neper revista dhe i kerkoja”

Ereksion tek doktori