Detyra E kursit Me Marinsa

Në klasën tonë kemi kryesisht vajza dhe vetëm katër djem. Tre janë nga Tirana dhe njëri nga Durrësi. Atë e quajnë Kujtim, por të gjithë e thërrasim Timi. Është një djalë i këndëshëm, shtat hedhur, me flokë të gjatë e sy të qeshur. Vajzat lënë kokën për të dhe ai nuk ia përton t’i kënaq …

Detyra E kursit Me Marinsa Read More »