Eurovision 2011: Britania e Madhe do te perfaqsohet nga Blue

Kohet e fundit po shtohet edhe numri i vendeve qe po zyrtarizojne perfaqsuesit e tyre ne Dyseldorf. Aurela Gaçe sapo nxorri versionin e saj te kenges fituese ne RTSH “Feel The Passion”, dhe Italia, pas shume medyshjesh vendosi qe rikthimi i saj ne Eurovision te perfaqsohet nga fituesi i Sanremos ne kategorin e te rinjeve, …

Eurovision 2011: Britania e Madhe do te perfaqsohet nga Blue Read More »