Protestat kundër homoseksualizimit, familja e Klodit lë qytetin e Lezhës

Pas protestave të vazhdueshme dhe presionit të qytetarëve të Lezhës që prej ditës kur djali i tyre Klodi deklaroi hapur në një show televiziv prirjet e tij seksuale, familja Cela është detyruar të largohet nga qyteti. Nëna dhe motra e Klodit, mësohet se janë larguar nga ky qytet pas presioneve të shumta dhe protestave që u bënë kundër tij, pasi sic janë shprehur qëndrimi në Lezhë mes presioneve ka qenë i pamundur.

Ndërkohë pritet që nesër ambasadortët Withers dhe Borchard, të mbërrijnë në Lezhë ku do të flasin për cështjen në një takim të organizuar në bibliotken e këtij qyteti. Ambasadori amerikan Xhon Withers dhe ai gjerman Bernard Borchard pritet të bëjnë një deklaratë publike mbi këtë cështj