I lindur gay

Ka shumë vet që besojnë se njerëzit nuk bëhen, por lindin gej. Ky sekret fillon duke veshur rrobat e mamas, duke u lyer me të kuq, ose duke bërë gjeste të tjera femërore. Këto kryesisht janë total pasivë. Disa mbeten burrërorë, leshtorë dhe të djegur për të qirë feminuçiat meshkuj. Dhe këto janë aktiv. Ka …

I lindur gay Read More »