Celsei Sekret

Nuk më kishte zënë rasti të futesha në atë kafe, megjithëse e kisha shumë pranë shtëpisë. Që të hyja u bë sebep një shok. Kur kamerieri u afrua të merrte porosinë mua më mbetën sytë tek ai. Ishte një djalë i këndshëm dhe gjithnjë i buzëqeshur. E quanin Indrit. Bëmë porosinë, e pastaj morëm edhe …

Celsei Sekret Read More »