Te jesh Gay – njesoj si straight

Te jesh gay ne rruget e Shqiperise eshte pak e lodhshme. Te pakten kete me ka treguar te qenit gay deri tani. Jam vetem 16 vjec, dhe cdo dite qe prej mengjesit, me duhet te perballem me ata cunat “e forte” te shkolles qe presin te dera e shkolles per te thene “gay”, “pederast”… gjithsesi, …

Te jesh Gay – njesoj si straight Read More »