Robert Pattinson: ‘’Po, Jam gay’’

Pas Ricky Martin, një tjetër artist ka vendosur të zbulojë homoseksualitetin e tij me një rrëfim që do lëre pa fjale dhe pa shpresa fansat e tij te panumert. Në një intervistë numrin e ardhshëm të Harper’s Bazaar, aktori I filmit Twilight, Robert Pattinson vendos që më në fund të sqarojeë në lidhje me identitetin …

Robert Pattinson: ‘’Po, Jam gay’’ Read More »