Reagon Aleanca LGBT pas protestes homofobike ne qytetin e Lezhes

Në qytetin e Lezhës pamë sot të marshonin disa djem e burra si besnikët mesjetarë të inkuizicionit në një gjueti shtrigash, apo si muxhahedinët me mjekra të zeza e të pista që rrihnin gratë e tyre me gurë në rrugët e Kabulit.

Sado qesharake që dukej pamja e atyre të rinjve dhe sidomos argumenti i tyre se shqiptarët nuk mund të jenë homoseksualë, kjo ngjarje na detyron të reagojmë përmes kësaj deklarate për media. Pasi rasti në fjalë ka një sfond domethënës që shpjegon diskriminimin sot në Shqipëri.