A do ta fusesh ?

A e keni provuar ndonjëherë kur “të kërcen gjumi?”. S’ka më keq. Ndjehesh i lodhur dhe i këputur. Gjumi nuk të zë, në mendje të vijnë gjithfarë mendimesh, me një fjalë humb tërë qetësinë. Në këto raste puna më e mirë është të ngrihesh. Kështu bëra edhe unë. Për tu marrë me diçka u ula …

A do ta fusesh ? Read More »