Një Djalë I Jashtëzakonshëm

(Nata e pare)Ketë emër ia kishin vene shokët, sepse kur e shikoje dukej si amerikan. Flokëverdhe te prera shkurt, trup te mbushur dhe sy te kaltër e bënin një djalë shume te hijshëm. Vajzat vdisnin për te dhe ai kishte kaluar mjaft prej tyre. Por mësimeve nuk ia varte shume, kështu qe kur mbaroi shkollën …

Një Djalë I Jashtëzakonshëm Read More »