Thyhet miti mbi gjendjen ekonomike te gayjve dhe lesbikeve

Nje nga mitet me te perhapura rreth homoseksualeve eshte se jane me mire se heteroseksualet nga gjendja ekonomike, kjo ndoshta edhe per faktin se shumica e tyre nuk kan femije per te ushqyer. Ne te vertet gjerat nuk jan keshtu si duken, nje kerkues, Joe Clark, morri persiper te analizonte studimet e kryera mbi kete …

Thyhet miti mbi gjendjen ekonomike te gayjve dhe lesbikeve Read More »