Nje Prove e Veshtire

Goni ishte djalë i turpshëm. Megjithëse kishte një pako për t’u lavdëruar, kishte mbetur një onanist i rregullt, pa ç’ka që i kishte kaluar të njëzetat. Kishte pas rast të provonte vrimën e ndonjë djali, por asnjeri se kishte pranuar ta hante brenda me që i dukej i madh dhe kishte frikë mos i shkaktonte …

Nje Prove e Veshtire Read More »