me flokë kaçurrela

Djali i mesueses

Ishte dita e parë që po shkoja tek mësuesja ime e pianos. Kisha bere kaq vjet në Lice, por kur erdhi puna për të hyrë në akademi, kjo nuk mjaftoi, kështu një herë në jave do të shkoja në shtëpinë e saj për të marrë mësime…I rashë ziles dhe derën ma hapi një djalë simpatik, …

Djali i mesueses Read More »

A po ma ndezë?

Stacioni i autobusit ishte i boshatisur. Autobusi me dyer të hapura po priste pasagjerët. Përpara derës një djalë i ri, po pinte një cigare. Unë hipa dhe u ula në stolin e dytë pranë derës. E pash që djaloshi po shihte nga unë me interes, gjë që më bëri kureshtar.. Ai filloi ta thithi cigaren …

A po ma ndezë? Read More »

Scroll to Top